Comments

marți, decembrie 07, 2010

2010 Bilant

Posted by at 14:44 Read our previous post
Leapsa de la Nice de data asta, nu cea despre care vorbeam in postarea anterioara, da' zau ca incerc s-o fac si pe aia!

Buuun. In principiu ar trebui sa raspund la urmatoarele intrebari: Ce sentimente va incearca la sfarsit de an? Care a fost cea mai mare realizare a voastra in 2010?

Pentru prima intrebare, raspunsul meu este redat ... plastic astfel:


Trecand la lucruri serioase, mereu m-au deprimat sarbatorile de iarna. Nu stiu daca e din cauza trecerii timpului sau din cauza vremii friguroase sau ... Nu stiu. Zau ca nu stiu! Probabil ar trebui sa ma bucure toate luminitele din oras, sa ma bucure anotimpul cadourilor si al colindelor, sa astept cu nerabdare impodobirea bradului... Nu. Pe mine ma deprima. Intr-adevar, recunosc, am si un motiv de bucurie: zile libere de la munca!!! Adica dorm cat vreau, nu mai plang dupa caldura patului dimineata cand e inca intuneric si fac ce vreau toata ziua. Vorba vine... In perioada asta desi scap de munca, parca as incepe un alt job: vizite obligatorii la toate rudele si prietenii, alergaturi dupa cadouri pentru toate rudele si prietenii, organizari de petrecere a Craciunului si Revelionului, curatenie generala (ca tot vorbeam despre), gatit (!!!)...

In ceea ce priveste a doua intrebare, fara doar si poate cea mai mare realizare... nu stiu daca pot s-o numesc realizare ca realizarea in sine e la anu', da'... In fine, inceperea pregatirilor de nunta. Asta e cel mai important eveniment pentru mine anu' asta. As mai avea unu' pe care as vrea sa-l adaug aici, da' inca nu am reusit sa-l duc la bun sfarsit. Sper totusi sa fac un update cat de curand...

Eh si cam asa... La voi cum arata bilantu' pe 2010?

11 comentarii:

  1. Cum bre, să te deprime sărbătorile? Poate te face mai nostalgică, dar până la deprimare cred că e cale lungă. Sau mă rog, fiecare după cum simte.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Eh si cam asa... La voi cum arata bilantu' pe 2010?" .... Pai ce: S-A TERMINAT 2010????? Stai fatho... sa ajungem pe 31... atunci fac "bilantul": anul trecut exact la ora asta (pe bune) coboram din avion linistit ... "holtei".... admirand privelistea... bucuros si plin de "viatza" si in douaj`de zile eram deja cu actele la semnat puse in fata =))=))

    RăspundețiȘtergere
  3. Parca ai o leapsa si de la mine :)). Ia vezi.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu o bisnuiesc sa-mi fac bilantul la sfarsit de an... poate de teama sa nu ies pe minus ;)
    am avut un an incarcat, am calatotit destul de mult, la mare de 3 ori si in strainatate de doua ori... am vazut pentru prima data Viena, am avut inspectii... a fost un an greu, tensionat in ultima jumatate, iar pe final am luat o decizie foarte importanta pentru viitorul meu... se schimba anul, se va schimba si viata mea... si sper sa fie bine :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah...urasc bilanturile. Nu prea imi place sa tin sub control anumite lucruri, sa le contorizez...o fi de vina si perioada in care ne aflam, posibil, dar tot nu-mi plac astfel de lucruri.
    Bine te-am gasit si eu. :)
    Te-am adaugat si in blogroll, sa putem tine legatura mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sarbatori fericite! :)) Da', vii si la mine cu colindul, da? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cea mai mare realizare a mea e blogul. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca deprimarea asta apare din cauza unui motiv oarecare. Stiu din propria experienta - cind am ceva pe suflet, toate mi se par pe dos, nimic nu-mi palce, nici macar ziua mea de nastere. In schimb, daca toate merg bine, toate imi plac :)))

    p.s. cred ca am sa fac si eu o retrospectiva asupra anului 2010 si am s apostez citeva idei asa ca pentru sfirsit de an :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Pavel M-am gandit initial ca e doar o stare d'aia de nostalgie, da' cred ca pana la urma e deprimare. E o stare asa urata ca-mi vine sa ma urc pe pereti! :))

    @ Nimeni Pai nu s-a terminat 2010 inca, da' nici mult nu mai are. :D Implinesti un an de cand esti in Finlanda? Si inapoi cand mai vii? :D

    @ Gabi =)))) Am vazut-o si mi se pare cea mai interesanta si amuzanta leapsa pe care am primit-o! =))))) Ti-am zis, mai intai am nevoie de ustensilele necesare. :))

    @ BlueRiver De obicei nici eu nu-mi fac bilanturi d'astea si nici nu prea ma gandesc la ce las in urma. Ma enerveaza. :)) Acu totusi, daca tot am primit leapsa, am zis ca ar fi o idee...
    Cred ca cu totii speram la sfarsit de an ca cel ce vine sa fie mai bun. Pentru mine anu' viitor clar va fi cel mai important. Ma asez la "casa" mea. :))

    @ Lillee Nici mie nu-mi plac, nu prea as sti exact de ce, da' cert e ca nu-mi plac. :)
    Te adaug si eu in blogroll! :D

    @ Christian Cum sa nu, domn' Christian? Vin si te colind pana te saturi de colinde! Sa-mi pregatesti covrigi si mere! :))) Sarbatori fericite!

    @ Nice Te cred pe cuvant. Ati facut o super treaba cu blogul. Felicitari! :)

    @ Strumf Da, adevaru' e ca exista un motiv principal pentru care cred ca ma deprima sarbatorile de iarna, dar intotdeauna am preferat sa nu ma gandesc la el ca ar deveni si mai deprimant. :)
    Vin sa verific! :))

    RăspundețiȘtergere
  10. suntem pe aceeasi ...unda... si pe mine ma deprima sarbatorile, iar anul asta mai mult ca niciodata... inca de pe 1 decembrie cand ningea exact ca in povesti... mi-am intrat in pielea personajului pe care il reprezint in fiecare an ... nu stiu exact motivul pentru care capat o doza si mai mare de pesimism in perioada asta, da' cert e ca nu-mi plac sarbatorile.

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Dreamer Sunt vreo... hmmm... mai bine de 15 ani de cand ma simt asa in preajma sarbatorilor de iarna. Totusi, anul asta, iarna asta, de fapt luna asta mi se intampla ceva lucruri bune si tot incerc sa ma concentrez asupra lor si mai ales sa ma gandesc ca e ultimul an necasatorita. :)) Incerc sa-mi fac planuri si sa ma gandesc la diverse proiecte pe care le am in cap pentru anul viitor, dupa nunta... Incerc sa nu mai las deprimarea asta sa ma afecteze atat de tare cum o facea de obicei. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template