Comments

miercuri, decembrie 01, 2010

1 Decembrie

Posted by at 16:18 Read our previous post
La multi ani, romanilor! M-am trezit si io acu vreo 2 ore... adica pe la 1. Adica 13:00. Ce bine e sa dormi cat vrei si mai ales in mijlocu' saptamanii... Frate'miu a fost la defilare ca n-au facut ore la scoala zilele trecute tocmai din cauza asta: cica repetitii pentru 1 decembrie. N-am reusit sa inteleg ce repetitii au facut si nici ce-a facut el la defilare inafara de faptu' ca el si colegii s-au luat la harta cu politistii.... care-i tineau afara in frig degeaba. Stateau si se uitau unu' la altu'. In fine... N-a vrut nici sa faca poze. I-am zis sa faca si el niste poze ca sa le pun aci, da' n-a vrut. In schimb s-a intors acasa cu un steag al Romaniei.

Sor'mea a avut aseara avion catre Munchen si de acolo trebuia sa ia direct avion catre Geneva. A dormit in Munchen ca s-au anulat vreo 5 zboruri din cauza zapezii... Azi dimineata trebuia sa se intoarca in aeroport si sa ia un alt avion, da' s-a anulat si ala. A luat trenu'... Mai are cam o ora pana ajunge in Lyon. Nu stiu cum face ca mereu i se intampla cate ceva cand tre' sa plece cu avionu'. Odata l-a si pierdut de tot.

Miresu' sarbatoreste 1 decembrie la munca. Inteleg ca e sezonu', da'... In fine, io trebuia sa ma duc la mama Miresului azi, da' il astept pe el sa ajunga de la munca. Mama asculta muzica populara.

Eh si cam asa sarbatoresc io si familia mea ziua Romanicii. Voi ce facurati azi?

15 comentarii:

  1. Ce noroc pe capul tau !! Liber azi- frumos. vreau si eu :(:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu..... eu m-am laudat la "toti" ca e ziua Romaniei!!! Raspunsul... idem ca la capca: asa... si? =))=))=))

    RăspundețiȘtergere
  3. fata, mai bine recunoaste ca esti "ramasa" de la ziua ta, de ieri !!! de aia ai si dormit pana azi , la ora 13 !!! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. dimineata am fost si eu libera, asa ca am dormit doar pana la 11.00... a trebuit sa ies din casa, sa iau hartie igienica si zahar si pastile de raguseala (nu pot sa mai articulez nici un cuvant, nu stiu ce fac diseara la munca)... peste o ora jumate plec la munca, ca deh, e sezon si ma asteapta tzustele sa le bag la apa :D

    RăspundețiȘtergere
  5. eu am cazut de vreo 3 ori in fund din cauza la gheata care era pe Victoriei, in rest nimic deosebit. Poate doar ca am ascultat Treceti batalioane romane Carpatii :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Dreamer N-ai fost libera azi? Nici Miresu'... A ajuns acasa obosit si mai trebuie sa-mi suporte si mie energia inevitabila provocata de o zi libera. :))) Acum l-am lasat in pace sa se joace Counter cat imi mai fac io viata pe bloguri, da' apoi... :))

    @ Nimeni Haidi bre, ca-i ziua ta! Bucura-te... Marie (ca asa ne completeaza mereu Colega cand zicem "bucura-te")! :)) A fost lumea de-a mancat fasole cu ... nu stiu exact cu ce ca n-am fost sa vad, s-a defilat, s-a cantat imnu' si Treceti batalioane si io ascult acu ... muzica japoneza. :))))

    @ Capca Bre, la mine ora 13 ar fi o ora normala de trezit. Io asa ma trezesc sambata si duminica.... De fapt nu, pardon! Ora 13 e inca prea devreme... :))) Serios! Cat despre ieri, toata lumea m-a sunat sa ma intrebe cum petrec. Cum naiba sa petrec? M-am uitat la Heroes si-am mancat tarte d'alea cum a pus poza Colega pe blog si-am stat numa' cu telefonu' la ureche. Si atat. Nu baui nimic,zau! Sunt fata cuminte! :))

    @ BlueRiver Hmmm... In cazuri ca asta limbajul non-verbal e foarte important. Daca ai fluieru' la tine, nu trebuie decat sa fluieri si sa indici prin semne ce sa faca fiecare. :D Chiar ma gandeam... io nu stiu sa inot si mi-e o frica de apa mai adanca decat inaltimea mea pana la gat de innebunesc! :))) Facem o balaceala la vara? :D

    @ George =))) Am iesit si eu acu o juma' de ora pe afara (fortata de imprejurari, ca altfel n-as fi iesit... neam!) si mergeam pe strada de parca eram teleghidata! Abia am reusit sa deschid usa la masina ca era inghetata toata si termometru' arata -2 grade, da' cred ca erau pe putin -65746 grade. :)))
    Treceti batalioaneeeee! Asta imi place mai mult ca imnu'. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine...eu am muncit toata ziua azi:((

    RăspundețiȘtergere
  8. eh, da' de unde atata liber ?! ... inca nu s-a stabilit programul pt Craciun si Anul nou, da' se pare ca nu o sa am liber decat in week-end :)):))

    RăspundețiȘtergere
  9. Andera, am lucrat cu o fetita surdo-muta, mi-a fost foarte greu, dar m-am descurcat... problema era ca am copii mici, de 3-4 ani, cu care chiar trebuie sa vorbesc, pentru ca sunt la a doua sedinta ;)... si, da, facem si mai multe balaceli la vara. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. io's bolnav si n-am suportat pe nimeni azi :)) am baut un ceai scarbos si...in rest nimic... deprimant chiar =))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Gabi Aoleo, si tu? Nasol asa cu sefii care nu inteleg zilele libere. :)

    @ Dreamer Pai cum asa? Adica de fapt... noi ne-am pastrat zile de concediu pentru ultima saptamana din an ca s-o avem si noi libera, deci nici noi nu suntem prea departe... :)

    @ BlueRiver Mi-ar fi frica... Mai ales daca as lucra cu prea multi deodata. Copiii sunt foarte imprevizibili.
    Weeeee facem balaceli!! :))

    @ Filip Uffff insanatosire grabnica iti doresc si la cat mai putine ceaiuri d'alea scarboase! Le stiu din pacate si io prea bine... :(((

    RăspundețiȘtergere
  12. tenchiu veriverimaci... de la cana respectiva nu am mai pus gura pe ceai :))

    RăspundețiȘtergere
  13. =)))) Io acu beau ceai... da' e ceai de fructe de padure. Te invit la o cana! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu pe 1 decembrie, de la 7 dimineata la 9 seara am fost la faculta, nu am apucat sa sarbatoresc nimic. :|
    Cand eram in Romania sarbatoream 1 decembrie, anul asta canci.. Dar m-am gandit nostalgica la Romania toata ziua, macar asa! :x

    RăspundețiȘtergere
  15. Moaaaa pai trebuia sa-ti iei liber asa de la sine putere ca sa sarbatoresti ziua Romanicii asa cum se cuvine (adica nu ca mine). :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template