Comments

marți, noiembrie 23, 2010

Scrisoare catre mine

Posted by at 16:31 Read our previous post
Am primit o leapsa interesanta de la Veverita. Trebuie ca eu, cea de acum, sa scriu o scrisoare catre mine, cea din trecut. Am stat eu ceva ceva sa ma gandesc cum sa scriu treaba asta si am ajuns la urmatoarele concluzii:
- nu trebuie sa fie ceva sentimental pentru ca eu - cea din trecut, as arunca-o la cos spunand ca n-as fi putut scrie eu asa ceva nicicand
- ar trebui sa dau ceva detalii pentru ca eu - cea din trecut sa fiu sigura ca-i scrisa de mine (sunt destul de sceptica in privinta asta si-am fost asa mereu); de asemenea, ar trebui sa dau detaliile alea si pentru ca am fost mereu o fire curioasa...
E pe naiba! Hai la scrisoare. Mai bine zis... telegrama!



"Dupa ce-o sa citesti randurile astea, o sa crezi si mai tare in fantome si-alte balarii de genu', da' stai linistita; si-acu ti-e frica sa dormi singura si ti-e frica de intuneric si  fara sa primesti o scrisoare din viitor. 


Viitoru' asta nu-i ce-ti imaginezi tu, da' nici foarte rau nu e. E doar o viata de om normal, o viata cu suisurile si coborasurile ei. Ce pot io, cea de acum, sa-ti spun este: nu-ti face griji in privinta alegerilor si deciziilor pe care le faci. Totu' iese bine sau se rezolva pe parcurs... Tocmai pentru ca n-as schimba nimic din ce-am facut, n-am sa-ti spun: "vezi ca in ziua x la ora y nu tre' sa faci asa ca nu-i bine! Fa asa!" N-are rost. 


In rest, toate bune si frumoase. Ne vedem peste 20 de ani fara regrete!"

Nu e ea tocmai scrisoare, da' cam asa mi-as scrie io mie. Am zis ca nu mai fac nominalizari la lepse, asa ca... luati-o care vreti!

13 comentarii:

  1. Ma bucur cand descopar ca nu sunt singura cu frica de intuneric (eu si neonul pentru noapte suntem prieteni foarte buni). Cred ca in zilele urmatoare voi face si eu aceasta leapsa.
    Sunt, de asemenea, la fel de suspicioasa in privinta expeditorului, ceea ce ma va face probabil sa mentionez in scrisoarea catre mine cateva detalii numai de mine stiute. Altfel voi crede ca e vreo gluma, in niciun caz o scrisoare de la mine cea din viitor.

    RăspundețiȘtergere
  2. expediaza-ti-o de acum, la cum se misca posta romana.. in 20 de ani numai bine ca iti si ajunge

    RăspundețiȘtergere
  3. Măcar te-ai gândit la toate aspectele. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesanta leapsa, o s-o preiau si eu cu voia ta, insa putin mai tarziu.

    Se pare ca nu sunt singura cu frica de intuneric..nu am mai dormit cu lumina inchisa de ani de zile si nici atunci decat rar. :))
    Ma bucur ca nu ai regrete!
    si multumesc pentru adaugarea in blogroll, te-am adaugat si eu la mine. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Terra Intotdeauna mi-a fost frica sa dorm singura. Cand eram mica m-a dus mama la bunici la tara si-am facut vizite unor "babe-vrajitoare" care "sa-mi descante". :))))) A mers atat de bine incat nici in ziua de azi n-am scapat de frica asta.
    Cand ai timp... e o leapsa interesanta! :D

    @ Sergiulica :))) Aoleo pai nu-i bine daca-i emotionanta ca eu cea dein trecut n-as mai citi-o deloc. :)))

    @ Bibabum :))) Asta cam asa-i, da' atunci tre' sa schimb regulile lepsei. N-o sa mai fie o scrisoare de la mine catre persoana mea din trecut, ci de la mine catre persoana mea din viitor. :))))

    @ Diana M-am gandit ce-ar trebui sa scriu ca sa fiu sigura ca as fi citit-o, da' nici asa n-as baga mana in foc. :))

    @ EuropeanDeity Chiar te rog! Cand ai ceva timp liber, merge! Si mie mi s-a parut interesanta. :D
    Am noroc ca nu dorm singura, dar atunci cand n-am incotro, las televizorul aprins, desi si asa imi ia destul de mult pana sa pot sa adorm. :D
    Multumesc si eu!! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte profunda scrisoarea asta :D Mi-a placut 8-> La mai multe confesari din astea :D!

    RăspundețiȘtergere
  7. =))) Oh, sunt o fire boema, da' n-am vrut sa-i transmit persoanei mele din trecut nesiguranta zilei de maine, ci doar sa ramana cu impresia artistica. =))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Dificil dom`le.... nu iau leapsa: cum naiba sa-i scriu lui nimeni, pai cite mai citeste scrisoarea???.... Nimeni!
    Ps: Realista si la obiect "scrisoarea".... eu zic sa o tii si.... sa o citesti peste 20 de ani ;)
    Ps2: veveritza cred ca a vazut de curand un film din care s-a inspirat.... daca nu l-a vazut.... atunci il recomand si ei si tie: decat sa te uiti la manga toata ziua mai bine il iei pe mires aproape (sa ai pe umarul cui plange si pe cine imbratisa la final) tragi "aproape" bolul cu popcorn, farfuria cu cartofi prajiti... cauti filmul The lake house... Casa de pe lac... si il vizionezi ;) (dupa... sa vezi "inspiratie" ptr scrisori)

    RăspundețiȘtergere
  9. =)))) Pai de ce, bre? Nu ti se pare interesant? Ce ti-ai spune tie, cel din trecut? :D
    Pai oricum blogu' n-o sa-l sterg, chiar daca o veni si vremea sa-l las balta candva... Si peste 20 de ani cand o sa-mi aduc aminte de el, o sa citesc toate prostiile pe care le-am debitat aci si-o sa ma rad de mine. :)))
    Da' ce-i, bre, cu manga-urile mele? Ba chiar sa stii ca ma tot chinui s-o termin pe una pe care am inceput-o de ceva timp. :D
    The lake house? Nu stiu de ce imi pare atat de cunoscut titlu'... Oricum de vazut nu cred ca l-am vazut. Daca nu are final fericit spune-mi, ca nu ma uit! :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Vezi fatha ca am zis: pe final sa ai pe cine strange in brate de bucurie (pe mires) ... uita-te, chiar e interesant + ca actorul masculin e tipul din Matrix (nu imi cere nume..... am mii in creer si nu retin acum decat: minä.. sinä... puhun etc)
    Ps: "Vezi" ca.... TOCMAI AI RECUNOSCUT ca.... te uiti la Manga ;)) =)) :p

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai da, bre, am vazut ca ai zis acolo sa-mi iau Miresu' in brate ca sa am pe umaru' cui plange, da' n-ai zis ca de bucurie, asa ca io m-am gandit automat ca tre' sa plang de suparare! :)))
    Keanu Reeves? Daca e cu el atunci clar tre' sa ma uit ca-mi place de el! :D Pai care-i faza cu minele si sinele... puhun ala nu stiu io exact cu ce se mananca, da' o fi si el ceva. :))))
    Pai bineinteles ca recunosc! Da' recunosc ca citesc manga-uri, ca doar sa ma uit la ele ar fi mai mare chinu'! :))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template