Comments

miercuri, noiembrie 17, 2010

Mircea Badea-i idiot

Posted by at 11:54 Read our previous post
De cand au scos astia de pe Vibe FM Request 6to9 si l-au bagat pe Radio 21 (parca), nu-i mai ascult seara cand ma intorc acasa de la munci. Apas pe butoane acolo pana gasesc o melodie pe care sa pot sa tip si io; dupa ce se termina o iau de la capat cu butoanele si tot asa. Buuun. Aseara, nu stiu cum si de ce ... A! Ba da, stiu! Mi-era un somn de-mi picau ochii, asa ca nu mi-a mai pasat ce-i la radio. Era mirobolantu' Mircea Badea si mirobolanta lui emisiune.

De regula, m-a lasat indiferenta omu' asta. Nu ma interesa ce zice, nu-i ascultam emisiunea. Simplu si evident, nu? Aseara, din lene (da, mi-era lene si sa intind mana sa schimb postu'), l-am ascultat p'asta. Si rau am facut! Are el o teorie d'aia minunata legata de arme si autoaparare. El e cetatean si are drepturi si are dreptu' sa se autoapere. Asadar ar vrea un pistol, cretinu'. I-as da glontu' ,doar, direct in creieri. Sunase la un moment dat unu' si i-a zis-o direct, fara ocolisuri, dar oarecum politicos pana la urma, ca e paranoic si ca-si imagineaza ca are dusmani. Nu-i asa, nene! Pai la valoarea lu' Mircea Badea, cum naiba sa ramana tocmai el fara dusmani? Pardon! Dujmani. Pai sunt o groaza simplii bloggeri cu dujmani, d'apai el, EL! El, Mircea Badea!

Acum sa despic firu'-n cinspe. Inteleg nevoia de autoaparare, inteleg prea bine cum e lumea in ziua de azi, mi-e frica de drumu' spre munca pentru ca ... deh, cartieru' Pantelimon tot cartieru' Pantelimon ramane... da' ce-ar mai fi daca toti am avea acces la o arma? Ca daca el, desteptu' de Mircea Badea -  in calitate de cetatean cu drepturi - are dreptu' de a avea o arma, pai tot asa are si ala de te ataca! Si-atunci ce facem? Vestu' salbatic sa vedem care trage primu'? Da' un' te crezi, domn' retard? Pai pune tu in mainile romanului pistoale si-apoi sa faci recensamantu'. Iti garantez ca s-ar injumatati populatia tarii asteia cu viteza luminii. Daca tu crezi ca a avea un pistol la tine te face sa te simti mai in siguranta, inseamna ca esti mult mai idiot decat te credeam deja. Tu crezi ca ala de te ataca sta la discutii ca sa ai tu timp sa-ti scoti pistolu'? Te avertizeaza: "ba, scoate pistolu' ca te atac!"? Sau ala de intra peste tine in casa, te asteapta sa-ti cauti tu pistolu'?

Toate astea fara sa mai punem la socoteala toate celelalte implicatii ale posesiei unui pistol: copii care reusesc sa puna mana pe pistoalele parintilor oricat de bine ascunse ar fi ele. Imagineaza-ti scenarii posibile, ca de imaginatie vad ca nu duci lipsa. Unu' la mana. Doi - la noi, varsta de la care esti considerat adult e 18 ani, corect? Tu le-ai da tinerilor de 18 ani din ziua de azi pistoale pe mana?? Astora din generatia Eminem, spre exemplu? (imi place Eminem, da' pentru unii versurile lui au un alt efect...) Esti si mai idiot. Trei - stii prea bine situatia economica din Romania, stii ca muuulti oameni se chinuie sa traiasca, multi sunt ramasi fara locuri de munca, multi ramasi pe strazi, asadar multi oameni furiosi si care cred ca nu mai au pentru ce trai. Tu le pui lor pistoale in maini? Verdict clar: esti cel mai idiot de pe fata Pamantului impreuna cu toti aia de te ridica pe-un piedestal!

Am facut greseala asta o data; n-o mai fac. Jur ca scot postu' din radio sau pun o pioneza pe numaru' postului unde-si are asta emisiunea ca sa fiu sigura ca nu mai apas acolo. Si gata ca deja mi se face rau. Hai pa.

27 de comentarii:

  1. Ah, articolul asta mi-a mers la inima, nici mie nu-mi place zevzecul asta, dar laudându-l atâtia in jurul meu am crezut ca am eu un cârcel de gândire. Ca sunt invidios pe privirea lui tembela, pe spagatul de pe doua scaune si pe gândirea lui pecerista (de la Partidul Conservator va sa zica).

    Dar nu inteleg ce l-a apucat de se simte brusc slab si incoltit. Ca doar face karate. Ori karate asta inseamna: mâna goala. Dar probabil i s-a scurs creierul in timpul spagatului si nu mai stie.

    RăspundețiȘtergere
  2. He,he, he! Abia acum ti-ai dat seama ca e idiot =)) Eu schimb imediat canalul cand il vad sau daca sunt excesiv de calm reusesc sa privesc 5 minute. Am facut eu vreo doua postari despre el si...sunt banat pe blogul lui pantru ca mi-am permis si sa comentez acolo. Si nu l-am laudat :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Dragos Nu cred ca am sa inteleg vreodata de ce il lauda atatia. N-am nicio problema cu faptul ca cineva are o parere diferita de a mea pentru ca asa e si normal, dar daca acel cineva isi exprima respectiva parere in genu': Asta e parerea mea si tu trebuie sa fii de acord cu ea, ca altfel te fac cretin!, pai atunci eu cum sa raspund? Aseara cand omu' ala isi sustinea punctu' de vedere si zicea ca nu-i de acord cu ce zice, asta i-a inchis telefonu' si l-a facut cretin. Mai mult asta e problema mea cu Mircea Badea decat problema mea cu parerile lui. O fi si el vreun Dumnezeu mai mic si nu mi-a adus nimeni la cunostinta... Din punctu' meu de vedere, e idiot.

    @ Dacic Dracon Pai pana acum nu i-am ascultat emisiunile si la tv nici atat nu ma uit la el. Pana acum mi-era indiferent pur si simplu; n-aveam nicio parere. Acu ca am avut nenorocu' sa-i ascult ineptiile, n-am putut sa ma abtin. Am auzit si eu ca are blog, da' mai intai imi rup paru' din cap si ma pic cu ceara pana sa intru sa citesc ceva scris de el. Ti-a facut un bine ca te-a banat; io asa privesc lucrurile. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Andera, suntem deja 2 care subscriem la parerea ta. Bine, eu nu-l puteam suporta nici acum 10 ani, când era mai putin ramolit.

    @ Dacic, a fost MB in stare sa-si faca blog?

    RăspundețiȘtergere
  5. Hai ca in cateva zile o sa te injure la el pe blog ca uite domne ce hateri :))

    RăspundețiȘtergere
  6. cine se uita la emisiunea aluia??de ce e asa mediatizat???!!!eu nu pot sa il sufar desi nu stiu de ce…acum cred ca am aflat )

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine e Mircea Badea????
    Nu m-am uitat niciodata la emisiunea lui. Mie nu-mi place de el, pur si simplu, ca om.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aşa. Eu sunt în apărare lu' Badea! :)))) O să te superi pe mine, dar amândoi aveţi dreptate. Ultima ta parte din articol e corectă: adică nu lăsa pe mâna unor puşti pistol, nu lăsa pe mâna unora care au copii şi nu ştiu unde se poate ajunge, nu lăsa pe mâna unor oameni care ar putea la o adică să-şi ia singur viaţa...

    Dar nu ai luat în calcul faptul că: cei care doresc să deţină o armă pentru autoapărare trebuie să fie controlaţi atent din punct de vedere psihologic (vezi că şi mulţi au maşină la 18 ani... şi de obicei ei apasă acceleraţia că asta e o fantezie a lor!). Ştiu că în România testul psihologic se face pe şpagă. Asta e aiurea că ajung oameni tâmpiţi să deţină arme. Dacă s-ar face pe bune şi s-ar da arme doar celor întregi cu capul, cei care ar folosi-o doar pentru autoapărare... atunci mie mi s-ar părea OK. De ce nu?

    Mai e şi faptul că oricum nu toţi îşi permit o armă! E destul de costisitor, iar unul care are salariul minim pe economie se gândeşte mai mult la ce ar pune pe masă ca să mănânce mâine decât cum să se autoapere. Căci nu are nimeni să-i ia mare lucru. Din nimic nu prea poţi lua nimic... cei care însă au ceva de apărat... un portofel... se pot gândi şi la o armă. Aşa preventiv.

    Apoi şi tu poţi să ai o armă! Nu ştiu... te face să te simţi altfel, Mircea Badea a zis că oricum dacă te atacă unul cu arma primul de la apropiere nu ai nicio şansă. Dar în cazul în care ăla ezită şi nu eşti o ţintă să poţi să intervii la o adică... folosindu-te de arma ta!

    Cei din lumea intelopă oricum fac rost de arme! Ei nu şi le-ar procura legal pentru că sunt arme înregistrate. Şi nu ai de ce să ucizi cu o armă înregistrată! pentru că eşti uşor de prins. Verifică ce fel de glonţ, ce pistol... deci cine e proprietarul. Cine sunt cei care ar putea să fi tras... şi îl găseşte. Că sunt înregistrate. Deci nu ai comite un atac cu o astfel de armă decât dacă eşti dezechilibrat!!! Iar asta trebuie să excludem! Să facem în aşa fel încât cei care nu merită... nici să nu aibă! prin testări atente. Nu pe şpagă. Asta e meteahna în România.

    Nu interzicerea armelor e soluţia pentru că cei care au tras la Piatra Neamţ nu aveau arma procurată legal!!! Cei cu un comportament agresiv oricum se vor putea înarma!

    Trebuie să aveam cumva dreptul să ne putem autoapăra. Nu să atacăm! ştiu că nu te simţi în siguranţă dacă toţi avem arme... dar noi suntem ceilalţi suntem constrânşi să nu le folosim în mod nejustificat! pentru că riscăm să primim pedepse grele.

    ştiu că Mircea Badea e antipatic. Nu vorbeşte tot timpul în dodii. Exagerea uneori... dar are şi dreptate în multe privinţe.

    Am citit articolul tău numai pt că era despre badea :)))) Oricum succes!!! Sper că nu te superi pe mine că te-am contrazis. Succes! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. si pe mine ma mai enerveaza Mirciulica dar uneori e amuzant in prostiutele lui :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru fiecare om inteligent care-l dispretuieste sunt 10 idioti care sa-l aprecieze...

    RăspundețiȘtergere
  11. eu as paria ca de fapt toti va uitati la emisiunea lui =))
    uof uof

    RăspundețiȘtergere
  12. Îţi place să scrii articole şi eşti pasionat de muzică?
    Eşti la curent de fiecare dată când artiştii tăi preferaţi lansează ceva nou?
    Îţi place muzica în general sau asculţi doar un anumit gen?
    Îţi place să te uiţi la filme şi să le povesteşti celorlalţi filmele care ţi-au plăcut cel mai mult?
    Doreşti să promovezi artişti prin interviuri, biografii, ştiri?
    Îţi place să te distrezi la concerte, să faci poze, iar a doua zi să povesteşti atmosfera?
    Alătură-te echipei ONmusique.info – un site cu şi despre muzică!
    Contact: onmusique@yahoo.com
    Onmusique.info – Pentru că muzica aparţine tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Dragos N-as sti ce sa spun despre el altceva pentru ca nu-l ascult si nu-i urmaresc emisiunile. Din pacate pentru mine, am apucat de-am ascultat-o tocmai p'aia ... :)

    @ Andrei Pai el ce-ar crede, ca toata lumea tre' sa-i aplaude parerile? Atata timp cat el ii trateaza pe cei care au alte pareri in halu' in care-i trateaza, io ar trebui sa vorbesc frumos? Nu-s tocmai adepta principiului "intoarce si celalalt obraz". Pe blogu' lui sa faca ce-o vrea asa cum fac si io pe-al meu. N-am intrat niciodata pe blogu' lui; sper sa nu intre niciodata pe-al meu. In rest... noi sa fim sanatosi! :D

    @ Alex Eu stiu ca nu pot sa sufar oamenii aroganti care nu sunt in stare sa accepte si alte pareri decat cele proprii. Adica treaba merge asa: el are o parere pe care si-o sustine; eu incerc sa-mi sustin propriul punct de vedere, dar raspunsul lui este inchisu' telefonului in nas si injurii peste injurii. Pai scuza-ma, da' nu asa traiesti intr-o societate... Societate in care mai vrea si libertatea aia absoluta: fiecare pe plantatia lui face si zice ce vrea...

    @ Gabi Banuiesc ca din aceleasi motive ca si mine: e arogant si vorbeste tuturor de sus si nu accepta pareri diferite fata de ale lui. Deja nu se mai suporta...

    @ Malli N-as sti ce sa spun pentru ca n-am mai ascultat alte emisiuni. Cand ma mai duceau colegii acasa lasau radiou' pe emisiunea lui, da' drumu' nu dura mai mult de 15 minute, timp in care nu ascultam mai nimic din ce se vorbea acolo. Alaltaseara... s-a intamplat pur si simplu. Probabil am nimerit io cea mai proasta emisiune sau ceva asa ca altfel nu-mi explic. :D
    Multumesc frumos si bine-ai venit pe-aici!

    @ Carbonaru Din pacate...

    @ Lost Oooo daaaa! Io de fapt sunt fana infocata, da' vroiam sa-mi maresc traficu' la blog ca asa mi-a zis unu' - evident Badea pupincurist. :D Nene Lost, mai bine n-ai paria. Cel putin in cazu' meu ai pierde. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Florentin Asaaaa. Ca aici avem mai mult de scris si deja nu mai aveam loc acolo. :)) Sa lamurim o treaba: in niciun caz n-am de ce sa ma supar pe tine si in niciun caz n-am de ce sa ma supar pe oameni care au pareri diferite de ale mele. Nu ma cheama Mircea Badea. :)))
    Zici tu ca in cazul in care testul psihologic s-ar face pe bune, n-ar fi nicio problema ca oamenii aia sa detina o arma. Pai si-acu la modu' realist vorbind: crezi tu ca s-ar putea face treaba asta in Romania? Adica sa faci testu' ala pe bune? Aici nu poti sa faci absolut nimic daca nu dai spaga. Dar sa presupunem prin absurd ca s-ar putea. Poti tu sau psihologu' sa garanteze ca a doua zi dupa ce si-a luat arma nu i se va intampla omului o nenorocire care sa-l faca s-o foloseasca in alte scopuri decat autoaparare? Io n-as baga mana in foc... Tocmai pentru ca deja exista destui nebuni cu permis de conducere, m-as simti si mai in nesiguranta daca as sti ca mai sunt si altii, de data asta cu pistoale. Cred ca avem deja destui nebuni pericol public si nu mai avem nevoie si de altii.
    Pai ideea e ca cei care si le permit acum, le pot lua si fara sa zica legea ca au voie daca le vor neaparat si se simt atat de amenintati. Adica practic nu s-ar schimba altceva decat faptul ca legea le-ar permite alora sa stea cu pistoalele la vedere. Atata tot...
    Ma face sa ma simt altfel? M-ar face sa ma simt altfel daca as folosi-o! Cat timp mi-ar lua sa ma recuperez psihic stiind ca am omorat un om? Altfel... nu, nu m-ar face sa ma simt mai in siguranta, ba din contra, as privi-o ca pe o povara. Deci daca pe mine ma ataca cineva, n-am sanse sa folosesc arma. Pot s-o folosesc doar ca sa intervin eu in alte cazuri. De unde atatia buni samariteni in tara asta? Cand cade cineva pe strada, cati se grabesc sa ajute? Cand cineva e hartuit pe strada, cati se grabesc sa sune la politie (in conditiile in care ne gandim ca in mod clar nu ar interveni nimeni de bunavoie)? Si multe alte asemenea cazuri in care lumea prefera sa ramana ignoranta... Imi zici tu mie ca daca ai vedea pe unu' cu pistolu' indreptat spre o persoana, ai folosi propriul pistol ca sa-l salvezi? Hmm...
    Intr-adevar, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste depistarea rapida a armei cu care s-a tras, dar asta nu inseamna ca ai prins si criminalu'. In plus, prefer sa nu se ajunga atat de departe si sa nu trebuiasca sa se faca n expertize pe gloante si arme si-asa mai departe. Prefer sa evit cu totul astfel de incidente. Nu-i mai bine asa?
    Habar n-am ce s-a intamplat la Piatra Neamt. :D
    Nu am zis nicio secunda ca sunt impotriva dreptului la autoaparare, ba din contra. Am zis clar ca inteleg nevoia de autoaparare. Dar cu arme? Pai asa dau din lac in put! Asta tot incerc io sa zic...
    Nu stiu ce sa spun mai mult de Mircea Badea pentru ca nu-i urmaresc emisiunile. Tocmai de-aia m-am limitat la a vorbi doar despre ceea ce am auzit cu urechile mele.
    Mercic frumos! La fel! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Nici mie nu imi place de Badea. In primul si in primul rind ma enerveaza la culme cum gesticuleaza si vorbeste.

    RăspundețiȘtergere
  16. Zau ca habar n-am cum gesticuleaza ca la tv dupa ce ca ma uit destul de rar, in niciun caz nu m-as uita la emisiunea lui! :))) Da' cum vorbeste... isi transmite aroganta prin toate undele radio posibile! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. ! EROARE !!!!
    "Zăpăcilă" are, cam 50 minute, o emisiune fără temă, la RADIO "ZU" !
    Dar începe dialogul pe la 18.15 !
    Cît ai muncit până la ora 18.00? (Mi-era un somn de-mi picau ochii,)
    Totuşi ai avut puterea(!) să urmăreşti emisiunea
    "În gura presei" de la ora 23.20 !
    Certitudinea mea este că îţi lipsesc toate circumvoluţiunile !
    El nu se prezenta pe sine ca potenţială victimă, ............
    Dacă ......
    Într-o clipă îţi explic, dar îţi trebuie o eternitate să îţelegi !
    Păcat de BLOG !

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai intai am nevoie sa inteleg comentariul actual. Care-i eroarea? Apoi, da, vorbeam despre emisiunea de la radio pe care am ascultat-o pe drumul inapoi spre casa de la munca. Muncisem cum muncesc de obicei, de la 9 la 18. N-am nicio legatura cu emisiunea televizata. N-am vazut-o niciodata, asadar nu, nu-i vorba de ea si nu vad care-i legatura cu postu' meu. Tocmai din aceste motive am scris strict despre ceea ce am auzit cat am ascultat emisiunea de la radio in ziua respectiva. Concluziile pe care le-am tras eu sunt general valabile si-am dat exemple general valabile. Nu l-am privit doar pe el ca potentiala victima, fie ca asa o fi zis el, fie ca nu.
    Chiar v-as ruga sa-mi explicati. As avea tema de gandire pentru o eternitate...

    RăspundețiȘtergere
  19. @Andera,interesant,mă întreb cum ţi-ai făcut o părere despre Mircea Badea,atâta timp cât nu-l asculţi la radio şi nici nu-l urmăreşti la tv. De unde îl cunoşti totuşi ca să-l poţi caracteriza? Ai scris cumva la comandă,sau faci totul din invidie?

    RăspundețiȘtergere
  20. :))) Scuze, n-am putut sa ma abtin. Jur ca a fost cel mai tare comentariu! :D
    Sa explic: tot articolul si toate concluziile au fost scrise in baza emisiunii pe care am ascultat-o in seara respectiva si m-am referit strict la acel subiect. Tocmai pentru ca altceva nu cunosc despre el.
    Treaba cu invidia a fost clar cel mai tare lucru care mi-a fost spus in legatura cu articolu' asta! :)))

    RăspundețiȘtergere
  21. Badea mi se pare un dobitoc care se crede destept si are impresia ca isi poate da cu parerea despre orice. Ma enerveaza tot la el, de la ce spune, pana la cum gesticuleaza si cat de mult incearca sa se faca remarcat. Sunt convinsa ca exista destui care il apreciaza, dar eu nu il suport !

    RăspundețiȘtergere
  22. Am exact aceeasi parere si sunt intru totul de acord! Mai putin la treaba cu gesticulatul pentru ca nu l-am vazut niciodata la televizor. :D Asta e doar ce-am reusit sa-mi dau seama bazandu-ma pe emisunea pe care-am ascultat-o atunci. Mi s-a parut pur si simplu penibil... :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu nu inteleg cum va puteti pierde timpul comentand despre un RATAT si un IPOCRIT ca badea care "displace" cocalarii,dar se filmeaza la sala si se posteaza pe ytb sa vada lumea ce IDIOT e el si care da lectii de moralitate si isi prezinta "bricegele si pistoalele" la TV.Cat despre fanii lui ce-mi sunt ei ce-mi sunt aia care o cauta pe elodia la OTV = O GRAMADA DE PROSTI

    RăspundețiȘtergere
  24. 1- "Anonim".... citeste te rog data ultimului comment si.... o sa vezi cine isi pierde vremea =))=))
    2- Intrasem in ceatza.... credeam ca scrii iar despre.... X ;))
    3- asta nu e postul "ala"... cu bube??? :))
    4- "Nu interzicerea armelor e soluţia pentru că cei care au tras la Piatra Neamţ"... A TRECUT UN AN DEJA??? F...K!

    RăspundețiȘtergere
  25. Mercic frumos, domn' Nimeni! Mi-era lene sa explic... :D Da' tot tin sa precizez ca parerea de acu un an nu s-a schimbat deloc.

    RăspundețiȘtergere
  26. E un papagal cu principii. Tonomat. Ar trebui sa aruncam cu monede in el. Participa activ la berlusconizarea presei romanesti. Si in Italia Berlusconi a ajuns la putere nu pentru ca avea ceva de spus ci pentru ca avea 4- 5 canale (tv) in proprietate, pe care sa spuna ceea ce avea de spus. Chiar trebuie sa parcurgem toate etapele acestei economii(puternic politizate) de piata? Nu am putea sa sarim peste anumite etape ?

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template