Comments

luni, noiembrie 08, 2010

Deci gata

Posted by at 21:05 Read our previous post
Dupa dezbateri indelungate am ajuns la varianta finala. La mine se incarca blogu' chiar mai repede decat initial (si chiar si atunci se incarca repede) si imi cam place si cum arata. Cu ocazia asta am mai invatat si io cate ceva... Sper sa mearga si la voi asa cum trebuie. Daca nu... revenim la cautari.

Va las cu melodia urmatoare (pe care o ascult si io acum) si acu alerg sa fac ce n-am apucat toata ziua: sa citesc blogrollu'. Adica blogurile din blogroll. Adica intelegeti voi.

14 comentarii:

  1. sper ca realizezi ca fundalul este un parchet???ai pierdut o zi pentru asta???incepi sa semeni cu aia cu acvariile aleia...

    RăspundețiȘtergere
  2. May, acuma nu stiu ce sa spun... noua tema imi place, dar melodia cred ca am reascultat-o de 10 ori si mai ascult

    RăspundețiȘtergere
  3. simpatica noua tema, la fel si melodia, chill frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Place noua tema :D Intradevar se incarca super repede :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Înţelegem, înţelegem... tre să-mi fac şi eu o listă... :)))

    Oricum... eu nu sunt aşa pretenţios la cum arată blogul... mă interesează mai mult ce se scrie în el.... şi viteza de acces. poate să arate f frumos... dacă se mişcă greu... mi se pare un inconvenient mai mare. de asta tot o trăgeam eu într-una cu fă şi tu ceva. Mă bucur că răspuns pozitiv apelului... :) Spor pe mai departe în blogărit. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Colega Ma tot gandeam ca incep sa seman cu aia, da' aici n-am nicio vina. Subconstientu' meu imi joaca feste. :))) Da, parchet! Imi place parchetu'! Asa e si parchetu' meu de acasa. :)) Toata treaba e sa se incarce mai repede ...

    @ Alex Iti placeeee? Si se si incarca cum trebuie? :D Ma bucur ca ti-a placut melodia. :)

    @ Lucian Weeee! Ma bucur ca-ti place si ma bucur ca ti-a placut melodia! Sper ca se si incarca bine. :)

    @ Andrei Phewwww! Asta ma interesa cel mai tare. Sa se incarce cum trebuie. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Florentin Asaaa! De la tine si de la Nimeni asteptam verdict d'ala cu critici ca sa stiu ce sa fac in continuare. Deci acu se incarca cum trebuie? :D Bineinteles ca trebuia sa-i fac ceva sa mearga cum trebuie, ca asa... degeaba scriam io orice pe el. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. E faină, bre. Poate prea serioasă pentru o fată, mă refer la nuanțele culorilor, dar îmi dau votul pentru tema asta :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai bre, io tot incercam sa impac cererile venite la adresa sablonului, iar una dintre cereri suna ceva in genu' asta: tre' sa fie mai serios,ca maine-poimaine te mariti! Si m-am gandit ca asta nu e nici foarte serioasa, da' nici foarte ... ne-serioasa. :))) Merciiic!

    RăspundețiȘtergere
  10. Deci GATA!... poti sa te mariti =)) ziceam eu de seriozitate... dar daca "deja" alegi parchetul ptr noua casa... poti sa il imprietenesti pe Miresu` cu Fernando (nici unul nu mai are scapare) in rest... copy-paste la comm..:"Vreme noua (iarna) - haine noi (tema).... sa le "porti" cu placere! Acum chiar se "misca" blogul mai repede cu toate ca ai adaugat mai multe elemente." (ELEMENTE...aveam in cap lista lunga de bloguri, valori, pozitii, contorizari, preturi blog :)) bine ca ai scapat de "pomelnicul" SUSTIN... - tu ai sustii, iar "ei" iti ingreuneaza pagina :p )

    RăspundețiȘtergere
  11. Aoleo, abia acu am primit binecuvantarea sa ma marit? Io deja am nunta planificata, da' ma bucur ca am rezolvat si problema binecuvantarii. :)))

    Bre, am pastrat exact aceleasi widgeturi pe care le-aveam si inainte, acelasi blogroll, arhiva doar am restrans-o ca am facut-o pe "banda rulanta" ca sa nu mai ocupe atata spatiu, am scapat de cateva bannere si un contorizator d'ala si atat! Adica nu cine stie ce mari schimbari in planu' asta. Toata ingreunarea venea de la sablon si-acu in sfarsit rasuflu usurata ca meeeeergeeee! :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Apropo! Ca am uitat! Bre, ti-ai dezactivat comentariile la blog! A fost cu intentie sau nu? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici nu ma asteptam la altceva! Las' ca-i prindem noi pe aia care au indraznit sa faca asa ceva si sa vezi atunci scandal! :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template