Comments

luni, noiembrie 15, 2010

Ce-am invatat azi

Posted by at 23:11 Read our previous post
Desi urasc zilele de luni, azi am avut parte de niste lectii interesante care m-au facut sa uit nitel de treaba asta. Multumesc online-ului pentru asta!

Asadar, cel mai important pentru mine si foarte interesant, de altfel, l-am aflat de la Nice. Explica ea aici ce inseamna meteodependenta si toate simptomele ei. Si io ma regasesc in fiecare dintre ele. Da, domne, sunt apatica si depresiva si totu' e din cauza vremii. Nu, nu pot sa sufar toamna. Nu pot sa vad culorile alea frumoase din pozele domnului Brosu Constantin, nu pot sa zic "oh, beautiful autumn" asa cum face Dreamer... nu pot! Ca nu pot. Nu-mi place n-am ce sa fac in privinta asta. Nu-mi place frigu' - nu-mi sariti in cap ca-i cald afara acu, apatia tot la locu' ei e din cauza ca luna e de toamna, totusi - si nu-mi plac ploile si vantu' si noroiu' si umbrelele. Si-mi intra apa in toate incaltarile, orice-ar fi ele. Mai ca-mi vine sa ma incalt in sandale sau papuci ca n-ar fi nicio diferenta.... In fine, sunt meteodependenta. Macar acum am un raspuns pentru starea asta urata.

Apoi, am gasit singurul post legat de politica pe care am putut sa-l citesc cap-coada, ba chiar l-am citit cu placere. Dragos e autorul, postul va sfatuiesc sa-l cititi si voi. Meritam si noi sa stim cum decurge o zi din viata presedintelui, nu?

BlueRiver e pe aceeasi lungime de unda cu mine facand referire la postul de dimineata cu trecerea timpului. Ea, totusi, le zice cum trebuie. Io nu mi-s buna cu cuvintele. Noroc ca m-a scos domn' Capca nitel din starea aia nasoala. El iubeste pe toata lumea.

Domn' Carbonaru a dat o replica geniala aici: cica " toti astia care sunt din categoria “fii tu insuti” sunt ei insisi ca dracu’." Ce-i corect, e corect!


Intre timp, domn' Dan Brasov vrea sa bata o femeie pe care jur c-as bate-o si eu. Nu c-as rezolva ceva cu asta, da' macar as sti ca mi-am descarcat io nervii. Cum sa nu-ti vina un car de draci cand vezi asa ceva? A! Da! Cititi postu' si veti intelege. Apoi, ca sa va linistiti si sa va treaca nervii, cititi poezia lui Florentin. Geniale versurile astea: "oglinzile de cerneala ieftina / pe hartie proasta"... 


Luati-va un catel de la Gabi, invatati un cuvant nou de la Kiddo, cititi modenitatile in stilul caracteristic lui Lost, invatati origami de la Miss Sunny si chineza de la ZuZu.    


Iti cauti un job? Are domn' Christian ceva pentru tine. Da, chiar e pe bune. Loc de munca vacant. Te bagi? Daca nu te bagi acolo, atunci baga-te pe Twitter! Pavel iti explica de ce, iar Pink iti explica de ce cititul poate ucide. La Satirikon gasesti orice "de ce" posibil! 


Eu momentan invat sa cant "Stand by me" in varianta prietenilor Miresului cu care joaca acum Counter Strike. Sa invatam impreuna, zic! Si un' si doi si trei... si!





LE: Domn' Bibabum a ajuns mai tarziu nitel cu postarea, da' am reusit de-am mai invatat ceva si despre animale. Pana si ele se ajuta intre ele! Numa' oamenii nu.... 

22 de comentarii:

  1. de la mine n-ai invatat nimic.. :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ''te-am putut invata'' chineza =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da ai citit ceva azi :)
    Nici mie nu-mi place toamna, doar culorile ei... desi prefer verdele ierbii si albastrul cerului... si mai ales nu-mi place combinatia de cald si galben-ruginiu. As vrea sa ploua, sa ploua mult. ploaia imi face bine, ma relaxeaza, ma detensioneaza... imi limpezeste creierul :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi ca se anunta vreme cam nasoala pana la sfarsitul saptamanii. Adicatelea ceata si umiditate. Poate te vad intoarsa pe dos miercuri :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Dabea astept sa se schimbe vremea si sa fie mai frig, sa pot bea si eu linistit cu prietenii o ciocolata calda sau poate chiar un vin fiert . :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Bibabum Cand scriam eu postul, inca nu apucasei tu sa postezi. :D Da' se baga un LE fara probleme. :D

    @ ZuZu Pai daca tot sunt io pasionata de limbi asiatice, imi prinde bine si nitica chineza. :))

    @ BlueRiver Aaaa pai ce-am mentionat eu in post e numai o parte din ce-am citit si sunt numai o parte din bloggerii pe care ii citesc zilnic. Am deja rutina cu treaba asta. Citesc tot blogrollu' zilnic, plus altele pe care le am in bara de favorite. Si cam asa decurge bloggareala mea, ca nu-mi vine sa las niciunu' necitit. Imi plac toate. :)))
    Ploaia ma deprima si mai tare! As vrea sa trec peste toamna direct la iarna ... De fapt sa fie decat vara si iarna. Sau doar vara; asta ar fi ideal pentru mine. :)))

    @ Dan Brasov Aoleo... O sa incep sa bazai din orice. Ca-i film, ca-i o stire, ca-i un post pe un blog... O sa bazai la fiecare. :)))

    @ Skykery Oooo da! Am deja vinu' si scortisoara, mai trebuie doar zapada. :D Daca as putea sa trec direct acolo, sa trec peste ploile de toamna, ar fi perfect! Bine-ai venit pe-aici! :)

    @ Jteph Moaaaa iar o treaba d'asta cu care nu le am io deloc! :))) O sa incerc sa caut sa vad ce pot face in privinta asta si sa pun un buton de like. Nu stiu in ce masura o sa-mi reuseasca, da' uite ca dupa muuulte batai de cap macar am reusit de-am schimbat template-u'! Asta e ceva pentru mine! :)) Bine-ai venit pe aici!

    RăspundețiȘtergere
  7. lasa mondenitatile, ai ratat joi o emisiune care s'a lasat cu tavaleli,spume la gura si dureri de tample din motive de ras maxim.
    uof uof, deloc nu esti atenta =))

    RăspundețiȘtergere
  8. ,,Io nu mi-s buna cu cuvintele". Eu zic ca te descurci bine. Si aropos...meteodependenta se vindeca cu desene animate.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Așa bre, zi-le și tu că e bine să aibă cont pe twitter :P

    Mulțam de menționare ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Wou, cat de bine ne asemanam cand vine vorba de preferinte climatice. Ma bucur mult ca ai descoperit meteodependenta, te imbratisez cu drag. :) Nu am inteles ceva insa, cum adica ai parte tot timpul de Spania? Eu o ador si as vrea sa locuiesc acolo. :( :(

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Lost N-ai vrea sa stii ce-am facut eu in loc sa-mi ascult emisiunea... Nici eu nu vreau sa-mi aduc aminte ca iar imi fac nervi. Ce sa-i faci? Viata cu putin timp inainte de casatorie e foarte imprevizibila, din cate am reusit eu sa-mi dau seama. :D

    @ Gabi Serioooossss??? Pai eu ma uit la anime-uri in mod constant de vreo 3 poate 4 ani incoace. Deci in perioada asta ar trebui sa bag un maraton de anime-uri si scap de meteodependenta! Asta-i bine de siut in mod sigur!! :D

    @ Pavel Pai io nu le zic, bre, ca as fi ca popii aia care predica despre bunatate si smerenie si se dau cu X5-urile. :))) Io i-am indrumat spre tine ca sa vada ce si cum. Acu... problema mea mai e si lipsa de timp. In perioada mea de glorie cu Twitteru' nu ma mai dezlipeam de el! Provoaca dependenta. :))

    @ Nice Uite ce ne zice Gabi mai sus, ca meteodependenta se vindeca cu desene animate. Io ma bag la terapie intensiva! :))) Am parte tot timpu' de Spania pentru ca locu' meu de munca e strans legat de activitatea spaniolilor. Totusi... aici se termina legatura mea cu tara asta. N-am fost niciodata acolo, da' ma simt de parca as fi fost deja de 100 de ori! =)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut! Nu am mai blogărit de mult! :)) Bun... Eu nu cred că există atât de mare legătură între starea vremii şi viaţa de zi cu zi. Cred că e ceva subiectiv... Adică ne influenţează dacă o lăsăm noi... cum arată o zi din viaţa preşedintelui... mmm nu-mi pasă! se uită la mircea badea şi se enervează... dă pe realitatea şi nu mai e hurezeanu la post... :)))

    E bine să înveţi... :) Spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Ooooo ba da exista o stransa legatura intre starea vremii si viata de zi cu zi. Adica cel putin in cazul meu. Si-al lui Nice, ca de la ea am aflat termenu'. :D De fiecare data cand vine toamna, ma simt ca naiba. Iarna parca-s amortita, iar pe parcursul sarbatorilor sunt nostalgica. Cum vine primavara, cum incep sa prind si eu viata. :))) Nu pot sa controlez treaba asta oricat m-as chinui. Si m-am chinuit! :D
    Crede-ma pe cuvant, articolu' cu ziua din viata presedintelui merita citit! Am ras cu lacrimi! A fost singurul articol cu ceva politica in el pe care l-am citit cap-coada si mi-a facut placere sa-l citesc. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. :( nici pentru mine nu mai e "beautiful autumn"... am asa o stare de cateva zile...de-mi vine sa las urme pe pereti cu unghiile :( da' vorba ta "trece ea si deprimarea asta ;)) "

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine-ai venit in club! Desi nu-i unu' foarte placut... :)) Iti inteleg perfect starea, da'... da, trece ea pana la urma. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. lasa, poate nu ratezi diseara pentru ca nici nu stii ce pierzi =))
    cred c'am sa'ti pomenesc numele =))

    RăspundețiȘtergere
  17. Haaaaaaaaaa??? De ce sa-mi pomenesti numele? :))) Oricum nu uit! Mi-am scris pe mana ca sa-mi aduc aminte. Asa faceam in scoala copiute. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. te parasc la toata lumea ca te mariti si ca ai luat ban la badea pe blog hahahahahahahahahaha

    RăspundețiȘtergere
  19. Haaaaaa???? Pai stai, bre, asa!!! Ca ma marit, asta-i o treaba; nu-i bai. Da' nu stiu daca am luat ban la Badea pe blog ca nu intru acolo. :))))) Io ziceam ca am luat ban in blogosfera de la discipolii lui. Era asa o vorba... =))))) Da' oricum diseara-s prezenta. :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Hurrah! In the end I got a webpage from where I can really get useful facts concerning my study and knowledge.


    Look at my webpage ... Juegos Online

    RăspundețiȘtergere
  21. This paragraph will help the internet people for setting up new web site or even a weblog from start to end.



    Feel free to visit my webpage local sex

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template