Comments

vineri, noiembrie 19, 2010

Aiurea (3)

Posted by at 12:33 Read our previous post
Ieri m-a speriat Colega in asa hal incat am decis sa anulez toata nunta. Io ii zic Miresului: "Mai avem 9 luni pana la nunta!", iar el raspunde senin: "Oooo deci avem o gramada timp!" Ei ii zic: "Toti care au nunta la anu' si-au terminat deja toate pregatirile; acu isi cauta verighete in cel mai rau caz!", iar el imi spune: "Si ce? Ei sunt ei si noi suntem noi. Si noi avem timp!" Eu ii spun: "Oameni care au nunta in octombrie, anu' viitor, si-au terminat deja pregatirile!", iar el imi spune: "Cine te-a mai speriat de data asta?"... I-am zis ca la nunta o sa se trezeasca el cu invitatii si fara mireasa. Refuz sa mai fac ceva!

In alta ordine de idei, ori acum in weekend, ori weekendul urmator (dupa cum mi se va confirma) avem intalneala cu tipa de-mi aranjeaza restaurantu'. Daca reusim sa facem intalneala poimaine, atunci weekendu' viitor  mergem la ... "chatmeet"? Daca intalnirile bloggerilor se numesc "blogmeet-uri", atunci intalnirile oamenilor de pe un chat se numesc "chatmeet-uri", corect? Am aflat aseara la emisiune ca domnii Lost si SS & co de pe chatu' Radio Lynx fac intalneala.

Real time update:
- Imparatia ii streseaza pe Colegi
- ma astept sa ma ia in primire din secunda in secunda

19 comentarii:

  1. Ma da panicoasa mai esti,ai timp sa-ti organizezi nunta si sa iasa asa cum iti doresti...take it easy,nimic nu e greu...
    Sa inteleg ca vii la marea intilneala? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Pai pana acum n-am avut niciun fel de panica, da' cand am vazut ca toata lumea are deja totul planificat si arvunit, m-am panicat! Si mai ales cand Colega imi zice: "Ia acu, ca nu mai gasesti mai incolo!" zau ca nu-mi mai vine sa fac nimic! :)))
    Depinde de cum imi confirma aia de la restaurant. Daca vor sa ne intalnim weekendu' asta, atunci venim si io si Miresu'. Daca vor saptamana viitoare, atunci nu cred ca ajung... :( De-aia nici nu pot confirma nimic momentan.

    RăspundețiȘtergere
  3. 9 luni până la nuntă? Păi, ai timp să te măriți de 3 ori și să divorțezi și în ziua nunții oficiale stai lejeră și te bucuri că ți s-a dus burlăcia.

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleu, Andera :D Eu simbata trecuta am fost la o nunta care s-a organizat in 3 luni, adica mirele a cerut mireasa pe data de 5 septembrie si pe 13 noiembrie am jucat la nunta :D Eu zic ca mai ai o groaza de timp. Don't worry, ba hapy :D

    RăspundețiȘtergere
  5. he,he, he...nici nu esti maritata si te panichezi !!!
    Andero, fii barbata, Zoe !
    singurul lucru de care tre' sa tii cont e faptul ca e nunta TA si a MIRESULUI...pntru ailalti, de vor stramba(invariabil, din nas, chiar daca le pui si lapte de cuc pe masa, am un sfat: destu' mijlociu erect!
    in rest, sunt convins ca o sa te mariti, odata si-odata...fa-o pan esti la varsta in care poti accepta sa traiesti alaturi de cineva, fapt care sa nu te calce pe nervi mai mult decat trebuie ! si pe el , la fel !!!
    haidi, pa! sa ai un week end misto !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce atata stress? Nunta se pregateste cu o saptamana inainte :)))
    Toate bune si frumoase, nasii sa fie avuti iar socrii mari cu zestre multa =))

    RăspundețiȘtergere
  7. il iei si pe Mires la intalnirea de chat?:D (pink)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Pavel :)))) Eram atat de panicata ca nu mai stiam pe ce drum s-o apuc, zau asa! Parca m-am mai linistit nitel... da' tot zic ca n-am timp sa ma gandesc la toate, asa ca fac ce fac de obicei: evit subiectu' cat pot. :))))) Asta pana intru cum trebuie in paine. :D

    @ Strumf 3 luni?? Moaaaa pai cred ca io la anu', inainte de nunta cu 3 luni o sa fiu deja cea mai isterica fiinta de pe fata Pamantului! :)))) Sper totusi sa iasa bine... :D

    @ Domn' Capca, ca de obicei, niste vorbe care-mi merg la inima. :D Vezi, de-aia te iubesc si io pe tine asa platonic cum spusesi. :D Nunta o fac io asa cum o sa ma duca pe mine "nuca" (vorba lu' Colega), ca experienta n-am. :)))) Da' nici nu vreau sa capat. :)))) Cui n-o sa-i convina, vorba ta: destu' mijlociu erect! :D Weekend placut, domn' sef!

    @ BlueRiver Jur ca o sa fac tot posibilul! Apropo, ca tot veni vorba: daca va treziti cu mine si Miresu' acolo si noi n-am confirmat prezenta, e problema? Ca planurile noastre se tot schimba de la ora la ora. Am scapat de problema cu intalnirea de la restaurant, da' acu avem o alta problema cu o posibila intalneala cu nasii. Tocmai de-aia n-as prea vrea sa confirm ferm prezenta si sa incurc la o adica... :(

    @ Satirikon O saptamana??? Moaaaaaa asta e si mai si fata de cele 3 luni de care zicea Strumf. Pai daca io cu 3 luni inainte o sa fiu deja cea mai isterica fiinta de pe fata Pamantului, imi imaginez ca cu o saptamana inainte n-o sa mai fiu buna de nimic. O sa am in cap doar nunta, flori, aranjamente, muzica, fotograf, cameraman, brasoveanca si cocarde, o sa visez doar nunti, o sa respir petale de trandafiri albi si lisianthus si-o sa mananc doar meniuri de nunta. :)))))) Nasii sunt pregatiti de mult; cu zestrea aia a socrilor prevad ceva probleme, da' nimic ce nu se poate rezolva. :))))

    @ Pink L-am pus deja in tema. I-am zis ca joia viitoare seara sa nu-si faca program pentru ca trebuie sa intre cu mine pe chat, iar de sambata a zis ca vine fara probleme daca conduc io ca sa bea el. :)))) Lucru asta nu-mi prea convine totusi asa ca inca ma chinui sa-l conving sa vina fara sa bea. :))) Sa vedem daca reusim sa fim liberi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-i nici o problema daca n-ai cofirmat prezenta... asta era asa, sa stim cam cate persoane vor veni din cele noi, pe care nu le cunoastem ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place sa las totul pentru ultima suta de metri. Citind articolul tau mi-am imaginat ca asa voi face si cand ma voi casatori... :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Mai sunt 9 luni pana la marele eveniment. O viata de om.Este timp.

    RăspundețiȘtergere
  12. ... in 9 luni e timp si de un bebe, eventual faceti si botezul, 2 in 1, ca tot e criza =))

    RăspundețiȘtergere
  13. (tzushka here)
    Ho bre panicoaso :)))) lasa-i p-altii... nu e inca tarziu sa rezolvi cu restaurantul, pt ca din cate stiu ala se gaseste mai greu si trebuie din timp. bafta :D

    RăspundețiȘtergere
  14. 9 luni cred ca sunt suficiente pt a oraganiza o nunta :D . Am zis cred :P Siii chiar sper ca e doar ceva de moment faza cu anulatul nuntii :-w

    RăspundețiȘtergere
  15. lasa ca la intalneala poate'l convingem pe mires ca nu e cazu sa se insoare si'ai scapat d'un stres hahahahahaahaha

    RăspundețiȘtergere
  16. Niciodata nu e prea tarziu :D, cred :D :))

    RăspundețiȘtergere
  17. :)))))
    Eu fac repede lucrurile. Mi-ar ajunge si 2 zile sa organizez o nunta. Asadar ce e cu atata graba :P
    Dupa cum ti-am zis deja, o saptamana e mai mult decat suficient :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ BlueRiver Roger, ma'am! :D N-am sa pot promite nimic, insa vom face tot posibilul sa ajungem la intalneala.
    Bebe??? In ultimu' timp aud treaba asta cu bebeu' din ce in ce mai des. Nu-i a buna... :))))

    @ Nice Incredibil cate lucruri avem in comun! Si eu sunt exact la fel! Las toate lucrurile pe ultima suta de metri si eu si am asa o vaga impresie ca toate aranjamentele finale tot asa vor fi facute. :))

    @ Gabi Multumesc frumos pentru incurajare! O cam luasem pe camp nitel cu istericalele si ma gandesc cu groaza cum o sa fiu atunci cand chiar o sa intru in paine. :))

    @ Tzu Breee pai cu restaurantu' am rezolvat de prin aprilie. Atunci l-am arvunit. :)))) Am intrat in panica ... nu stiu exact de ce, da' o cam luasem pe aratura rau de tot. :)))) Multumesc frumos!

    @ Spiridusha Uuuuffff de cate ori am zis pana acu ca las balta nunta, s-a invatat deja Miresu' cu isteriile astea ale mele! :)))) Multumesc frumos pentru incurajare! :D

    @ Lost Aoleooooo d'aia mi-e mie cam frica sa aduc Miresu' la intalneala! :))) Mai intai i-am zis sa intre cu mine pe chat joi sa se invete cu lumea in cazul in care putem sa ajungem si sambata. :D

    @ Sergiulica Multumesc frumos pentru incurajare! Sper asa sa fie! :D

    @ Satirikon Pai tu, nene, da' io ce fac ca io-s panicoasa si isterica! :)))) Inca mi-e teama cu inceputu' asta de pregatiri pe bune incepand din ianuarie asa cum am stabilit intr-un final... :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template