Comments

miercuri, octombrie 20, 2010

Reclame romanesti

Posted by at 17:53 Read our previous post
Domn' Florentin a dat startul unei campanii publicitare menite a promova anunturile de pe stalpi, de prin vitrinele magazinelor sau unde ii mai trece romanului prin cap sa le lipeasca. Primesc azi un mail. M-a bufnit rasu' si m-a dus imediat cu gandu' la respectivele postari. Uite, domn' Florentin, de astea ce zici?


Companie de un real profesionism, se obliga sa va execute ... ummm... sa va execute... orice fel de servicii ati avea nevoie, cu promisiunea ca respectivele servicii sunt de cea mai buna calitate.


Dupa cum se poate observa, autorul sau autoarea anuntului de mai sus doreste sa va inchirieze familia. In cazul in care o familie intreaga nu se poate, cel putin doua fete, de preferat venind din aceeasi familie. Autorul/-ea anuntului doreste sa realizeze un experiment in genul programului televizat "Schimb de mame", insa in acest caz schimband intreaga familie. Doritorii pot suna la numarul afisat.


Ai nevoie de job si nu gasesti nimic pe placul tau? Acum poti apela cu incredere la autorul (aici in mod sigur este un "el") acestui anunt. Cerintele sunt, intr-adevar, foarte aspre, dar si recompensele sunt pe masura.


No comment.

11 comentarii:

  1. hahahahaha, m-am distrat teribil...oare ce fel de pute executa? :))) apoi ala cu anuntul e mortal =))))

    RăspundețiȘtergere
  2. fata, ala cu "execut putze", se lauda!
    acuma, sincer, da-l in ma-sa, cate putze poate sa execute?! si, in cat timp ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Prima o stiam, dar a 2-a cu ''Inchiriem familie sau 2 fete'' e prea tare =)), in sensul de penibil (cel care a scris-o) ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Jur ca merita efortu' sa caut poza, intr'un sat unde merg eu la pescuit scria mare pe'o tabla " Vand Boltari si Sticsuri"
    Fireste, stiind ca boltarii se folosesc in constructii n'am rabdat si am intrebat la orangutanu ala care era la poarta cum vinde sticsurile. Intr'o romana aproximativa omu m'a intrebat care, alea cu mac sau alea cu susan. Am inceput sa rad de mi'a zburat berea din gura pe ochii orangutanului si'n hohote de ras am fugit la masina, a fost absolut incredibil =))))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne, cat am mai ras! Ziua buna se cunoaste de dimineata! Hahahahaha =))=))=))
    Unde le gasisi soro?:))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Andreea :))))) Ce sa-i faci? Omu' executa!

    @ Pink / Tzu (sau amandoua :D ) Pai omu' executa d'alea foarte adanci si cu galeti de fier. :))))

    @ Capca Pai bineinteles ca se lauda, ca are cu ce, nene! E un profesionist, nu un simplu amator! :)))

    @ Zuzu Omu' vrea si el sa inchirieze o familie. Probabil a lui nu-i mai ajunge. :))))

    @ Lost =))))))))) Deh, nene, daca omu' vroia sa vanda boltari si sticsuri cu susan sau mac, care-i problema? Omu' e diversificat! Se extinde si isi extinde afacerea! :)))))))

    @ Brosu Constantin Corect! Nici nu stii daca sunt de plans sau de ras! Totusi, si noi ca tot romanu', sa vedem doar partea plina a paharului, zic!

    @ Danbrasov Hi hi! Ma bucur ca am reusit sa-ti incep ziua bine! :D Mi le-a trimis si mie o tacanita pe mail. Si mai sunt! Muuulte! O sa mai postez. Pe rand asa... :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai că aici la ultima parte m-a lovit la corason... ăsta e cu sensibilizare... ăştia în loc să înfieze (era să scriu împăieze) un alt fiu au cumpărat un câine în locu' lu' ăla mic... pe sistemul: îl spălăm sau cumpărăm un câine?

    Eu ca să-ţi răspund aşa direct nu am ce comenta... fiecare execută ce crede de cuviinţă... ciomu le reteza! ăsta cel puţin le execută :)))

    Idee e că năstase era 4 case... nu 4 clase... cel puţin :)))

    Gura păcătosului adevăr grăieşte... în gazdă e ca la în sclavie... te închiriază cine vrea... nu?

    Încerc doar să fac campanie pentru cultivarea publicităţii de orice fel ar fi... deşi să ştii că şi ăsta e un mod de a atrage atenţia prin umorul involuntar... din neştiinţă! :)

    Merci pentru reclamă! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah! şi nu mă mai domni că n-am decât 23 de ani! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Florentin Eeeeeee? Frumos, nu? Frumoooos! Asa la sentiment! :)))))) Omu' cu executatu' e un adevarat profesionist! Ai vazut cum a facut el anuntul simplu,scurt si la obiect, fapt ce nu poate denota decat profesionalismul, nu? :)))) In ceea ce-l priveste pe ala cu inchiriatu'... omu' probabil avea nevoie de o schimbare. :))
    Moaaaaa eu mereu am trait cu impresia ca esti cam de aceeasi varsta cu Bouffon! Uite ca mi se facu dor de Orizont...

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template