Comments

miercuri, octombrie 13, 2010

Marti

Posted by at 11:20 Read our previous post
Doamne, ce zi ieri! Nici nu stiu daca as mai vrea una ca aia sau nu! Pe scurt, ziua de ieri arata cam asa:
- trezit cu mult inainte de ora normala
- palpitatii din cauza ca a trebuit sa conduc singura pentru prima oara; fara incidente majore, dar ERA sa iau toate oglinzile masinilor parcate pe dreapta, ERA sa intru cu fundu' masinii intr-o alta parcata pe stanga, trebuia sa merg apoi in linie dreapta si sa o las parcata exact inainte de a iesi in soseaua mare, dar m-am panicat si am lasat-o pe undeva pe la mijlocu' stradutei, DAR am parcat-o!!!
- dimineata la birou - linistea dinaintea furtunii
- urmeaza agitatie, o groaza de oameni, toata lumea vorbea la telefon in acelasi timp, se tipa, se urla, se dezmembrau telefoane, se dadea cu ele de pamant
- urmeaza o veste buna care m-a facut sa ma bucur ca un copil mic cand primeste cadou' de Craciun de la Mosu'
- si iar agitatie, tipete la telefoane si peste toate astea, perla lu' Globu' care m-a umplut de nervi
- dar apoi, o alta veste buna care m-a calmat
- si-apoi apare si Imparatia ca sa fie ziua de munca cu tot tacamu'.

Cand am plecat de la munca, i-am zis Miresului ca mai lipseste doar sa ma cert cu el si gata! Le am pe toate intr-o singura zi. Nu ne-am certat. E de bine. Azi am condus iar pe aceeasi straduta si de data asta am parcat-o bine tocmai la iesirea in sosea. Ce mai conteaza ca e la o distanta astronomica fata de trotuar? Erau si altii parcati la fel... Miresu' ma tot batea la cap sa ma asigur ca n-am blocat vreun garaj. I-am spus de fiecare data acelasi lucru: "De unde naiba garaj, daca e langa un pom??" Maine poate imi mai adun nitel curaj si mai fac un pas: sa traversez cu masina soseaua si sa o las parcata la sosea... Nu stiu daca am sanse ca e foarte aglomerata soseaua dimineata, iar io sunt panica in sistem cand vad prea multe masini in miscare...

Acu e bine... Parca am revenit nitel la normal. Suntem iar doar io, Colegu' si Colega si se vorbeste normal la telefon, se poate intelege om cu maimuta aici, lucrurile par a fi calme... Pai sa ramana calme, zic!

10 comentarii:

  1. Doamne, mi-i drag de tine !
    cum ,fata, sa te sperie o parcare ?!
    du-te cu tupeu, daca cumva deranjezi vreun fraier, ii dai un zambet de-l topesti...daca e bulangiu si insista ca ar vrea sa parchezi mai bine, asigura-te ca esti la o distanta buna de el, ridica orice mana , cu pumnul strans, si, cand ajungi cu bratul la inaltimea umarului tau, ridica brusc si erect, deshtu' mijlociu !
    chestia asta o sa-l bucure nespus pe "adrisant" asa ca fii pregatita cu cea mai "alto" voce a ta sa strigi "ajutor"...de mare folos ar fi chiar ca, atunci cand vezi ca se apropie de tine, sa tragi cumva de bluza ta, ca sa-i faci pe aia de sar in ajutorul tau, sa creada ca ala a tras de tine...o dai intr-o tentativa de lovire si te poti face si bani frumosi, ca sa te impaci cu el!

    PS nu sunt sigur ca sfatul meu chiar merita urmat, dar , hei, e cineva pe lume detinatorul adevarului absolut ?

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine fu o zi lejeră ieri, azi la fel. Iar mâine sper să dau lovitura la loto :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Capca Nu doar parcarea ma sperie, fata! Ma sperie orice are legatura cu sofatu' si orice implica persoana mea la volan! Io nu pot sa conduc! Sunt afona! Am fobie de condus. Cum naiba s-o numesc? Volanofobie? Autofobie? Soferofobie? Condusofobie? In fine, ceva de genu'. :)) N-am deranjat pe nimeni cu parcarile mele nici ieri si nici azi... sper. Da' daca am deranjat, atunci asta e! N-am ce-i face. Mai bine de atat n-am cum sa parchez. Sa se multumeasca si asa ca ma mai gandeam io s-o las in mijlocu' strazii. :))

    @ Pavel Esti un fericit! Daca esti si norocos, exista 2 variante: ori o sa aflu pe blog ca inchizi cascarabeta si te muti in Bora Bora, ori nu mai gasesc niciun post si deduc clar ca asta s-a intamplat. Io zic bafta cu juma' de gura. In cazu' in care castigi si nu te mai tii de blog, nu mai zic "bafta". :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-s fericit, doar liniștit. Iar dacă voi câștiga la loto banii au un scop clar, nu să mă las de blog :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Poti sa iti schimbi atitudinea intr-o clipa! Probabil ca, inca de la primul "incident" pe care l-ai avut cu lucrurile sau cu situatiile, ai adunat putina tensiune nervoasa, pe care ai mentinut-o intreaga zi, atragand in jurul tau alte "chestiuni" tensionate. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Pavel Pai tocmai! Esti un fericit pentru ca esti linistit! :)) Uite ca ma facusi curioasa: care e scopu' clar? Asta daca pot sa intreb. :) Al meu scop ar fi sa ma mut in Bora Bora... :)))

    @ Dorel Jur ca nu am fost eu de vina! Jur! It wasn't me, dupa cum spune cantecu'! :)) A fost prea multa lume si prea multa vanzoleala si multe tipete la telefoane ca sa nu ma agite si pe mine. Dar am avut si vestile alea bune care au mai indulcit cat de cat ziua. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey nu trebuie sa te sperie parcarile inguste, sau strazile mult prea aglomerate...vb lu căpcă1, cu tupeu ;))
    App de cat timp ai carnetu(sunt destul de noua la tine pe blog si nu sunt pusa inca la punct cu detaliile)?

    RăspundețiȘtergere
  8. tati, pune mana pe'o bucata de bordura daca te inoportuneaza v'unu,dupa ce'i ravasesti freza fa si smecheria cu dejtu erect expusa de colegu antevorbitor =))

    RăspundețiȘtergere
  9. fata mea, fii serioasa si recunoaste ca atunci cand mergi tu cu masina pe sosea, toti pietonii pe care ii zaresti au pe spate o mare eticheta : DONATOR ORGANE ! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Zuzu Pai am incercat in toate modurile, da' nu pot! Mi-e o frica de vad verde! Am impresia ca toate masinile celelalte vin inspre mine, chiar si alea parcate! :))) Am carnetu' de vreo... hmm... aproape 3 ani cred. Da' am condus doar de cateva ori. :D De obicei n-aveam de ce sa conduc eu. Dimineata ma ducea Miresu' la munca si ma lua seara. Da' acum ca el pleaca la munca inaintea mea, sunt nevoita sa iau metrou' chiar daca am masina la dispozitie. Plus ca soferii de Bucuresti... si cu asta am spus tot. :)))

    @ Lost Pai problema e ca totu' e in mintea mea. :))) De fapt oamenii conduc normal, pe partea lor, aia care sunt in spatele meu n-au avut niciodata nicio problema, nu m-a claxonat niciodata nimeni sa merg mai repede sau ceva de genu'... Chiar conduceam... bine. Adica nu inoportunam nici io pe nimeni si nici ei saracii nu aveau nimic cu mine. Da' tot am impresia ca vin toti in masina mea! :))))Plus ca mi-e ca vine si ziua in care sa dau de vreun sofer d'ala de are impresia ca si-a cumparat sosea si taaaare mi-e ca-l las fara dinti. Nici io nu stiu multe... :))

    @ Dan Brasov A nuuuu! Cu pietonii n-am nicio problema. Am oprit de fiecare data la semafoare si am incetinit la trecerile de pietoni asa cum cere legea si cum mi se pare si mie normal, fiind de regula pietoana, io de fel... :)))) Io am probleme cu ceilalti soferi si cu celelalte masini! La aia da se poate scrie "donatori de organe" + "fiare vechi si programu' rabla" = love. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template