Comments

vineri, octombrie 01, 2010

La inceput a fost...

Posted by at 12:58 Read our previous post
La inceputul relatiei mele cu Miresu' , adica acu aproape 6 ani, imi propusesem sa stau cu el maxim o saptamana. Jur ca asta e cea mai lunga saptamana ever.

Cand am inceput sa scriu pe blog, adica acu vreo 2 ani, nu stiam sa pun un link macar. Acum stiu. Si mai stiu si cum sa schimb tema. Peste alti 2 ani probabil o sa stiu si cum sa pun un buton de Home.

La inceputul "carierei" mele, ajungeam acasa si-mi urcam picioarele pe pereti ca sa se dezumfle. Lucram la o librarie care m-a recrutat imediat ce-am iesit de pe bancile liceului. Stateam in picioare toata ziua. Adica toata ziua. Adica n-aveam voie sa stau jos. Deloc.

Cand am inceput sa lucrez la Ultra Pro am zis ca am dat lovitura si mi-am gasit un loc de munca stabil si care nu necesita stat in picioare. La atata timp dupa ce am incetat sa mai lucrez acolo, tot ii injur in fiecare zi ca sa fiu io sigura ca nu-i spala nicio apa. Da' colegii erau de treaba...

Cand am inceput sa lucrez la actualul loc de munca, m-a speriat Colega in asa hal incat nu am indraznit sa intru la ea in birou ca sa astept sa intru la marele interviu cu Imparatia. Urla Colega din toti rarunchii si se zguduiau geamurile. Cand am intrat la interviu, sefu' m-a intrebat daca sunt rabdatoare ca sa pot sa ma inteleg cu Globu'. Io la momentul respectiv credeam ca Globu' e mama Imparatiei. Serios. Da' ma gandeam: "Ce treaba sa am cu femeia asta? Pare calma. Da' Colega din birou' celalalt nu prea pare... " Mai tarziu am inteles... si m-am invatat.

Cand s-a alaturat si Colegu' echipei ca sa intregeasca trio-u' magic, cred ca Globu' s-a bucurat cel mai tare. Avea cine sa care baxurile de apa in birou si cine sa ii repare calculatoru' cand mai intra pe situri aiurea si lua virusi.

Cand am inceput sa scriu postu' asta vroiam sa scriu de fapt altceva...

12 comentarii:

  1. Simt nevoia unei completari:
    "Urla Colega din toti rarunchii si se zguduiau geamurile...si totusi era superba, parul blond curgea pe spatele sculptat de mare...silueta superba se unduia sub cerul albastru ca marea si ea parea de maxim 18 ani...o priveslite superba intr-o casa gri...o muza perfecta intr-un spatiu bolnavicios"...cam atat...multumesc fanilor mei

    RăspundețiȘtergere
  2. ce esti asa melancolica? vremea sau este altceva la mijloc? :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Colega Uooooffff ca mereu uit! Ma voi stradui sa nu mai las o astfel de greseala catastrofala sa se intample. Jur! Ca ma voi stradui. :D

    @ Anonim Habar n-am ce e de vina... Oricum, cert e ca vroiam sa scriu cu totu' si cu totu' altceva! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. de multe ori vrem sa facem ceva si iese altceva,fara intentie dar cu o precizie chirurgicala

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte corect! La mine de cele mai multe ori se intampla asa... :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Pavel: vroia sa scrie despre superbitatea personalitatii mele...logic :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Esti de o spontaneitate dulce :)). Postul asta parca e scris in timp ce cineva te fugarea. Mi-a placut, concis si amuzant. Acum inteleg de ce ai tu acest loc de munca asa placut:)) ai trecut prin probe grele si "strasnice":))

    Se pare ca toti trebuie sa ne castigam un loc bun prin ceva eforturi mai neplacute:)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Pavel Avand in vedere faptul ca eu habar nu am, nu-mi mai amintesc, ce-a zis Colega e o varianta la fel de buna ca oricare alta. :))

    @ Medi Cred ca 90% din oameni trec prin incercari de genu' celor prin care am trecut si eu pana sa gaseasca un loc de munca oarecum potrivit. Loc de munca perfect in niciun caz nu exista, da' de data asta prefer sa vad partile bune din actualu' loc de munca. Partile proaste pot fi neglijate. :D

    RăspundețiȘtergere
  9. cred ca am acoperit subiectu ...fara sa imi dau seama sau macar o parte din el ;)
    Zi frumoasa azi

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Miss Apple He he! Ma bucur ca ti-a placut! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template