Comments

miercuri, septembrie 08, 2010

Nenea fotografu'

Posted by at 12:01 Read our previous post
N-am mai apucat ieri sa downloadez pozele de pe telefon... again. Dar am un motiv bun. M-am intalnit cu cel care imi va fi fotograf la nunta. Dupa lungi cautari si ceva certuri cu Miresu' pe seama asta, l-am gasit pe magnificu' fotograf care sa impace si capra si varza. Adica nici exagerat de scump nu este, si imi si plac pozele pe care le face. In plus... e ok ca persoana si stiu ca pot sa-l bat la cap dupa placul inimii mele. Simt ca va fi batut la cap excesiv. Deci gata cu cautarile de fotograf. Am fotograf!!! De asemenea, a zis ca-mi trimite si o oferta pentru cameraman. Sa vina si el zic! Chiar daca ma intereseaza mai putin filmarea decat pozele, nu se poate nunta fara filmare, corect? In fine, io sunt linistita acu ca am fotograf. Simona, iti foarte multumesc pentru recomandare!

A existat totusi si o parte proasta la toata afacerea. Ne-am intalnit pe undeva pe la Foisor si am mers la o bodega. Ce-mi lipseste? Tigarea. Am fumat. Nu inteleg exact de ce si nu inteleg de ce nu m-a oprit Miresu' macar, daca mie imi fugise neuronu' la momentu' respectiv. Acum iar nu fumez. As putea sa spun "ziua 1 din nou"? La munca nu mi-e greu chiar deloc. N-am nicio tragere de inima sa fumez. Nu simt nevoia. Chiar si ieri cand Colegu' se ascundea ca soparla in buda ca sa traga o pipa fara sa-l vedem noi (eu si Colega), nu am avut niciun fel de problema... E clar. Miresu' e de vina. Va trebui intr-un fel sa gasesc un leac impotriva lui si a influentei lui.

Imparatia a venit ieri la birou. Bine ca a venit exact cand plecam io. Asa sa vina si azi! Amin!

Real life update:
- Colega injura de mama focului
- Colegu' vorbeste calm la telefon despre ceva jogging diseara
- De Glob nu stiu nimic. Poate s-a inecat.


7 comentarii:

  1. Daca doar pt fotograf te-ai tot gandit atat...ma tem, chiar ma tem sa ma gandesc la restul detaliilor.
    Mama ei de treaba, miresul ala al tau trebuie sa invete sa te bata ca pe copii mici: sa-ti dea peste mana cand esti cu tigara in mana, pana te dezveti:))
    Da ce crezi ca faci? Tot dai reload la ziua I?=))
    Hai mireaso...hai ca poti...:D

    RăspundețiȘtergere
  2. A nu! Eu doar cu fotografu' aveam o problema. Grava problema. Vreau poze frumoase. :D Altceva nu prea ma intereseaza; pozele sa iasa cum vreau io si totu'-i bine. :)))
    Pai din cauza Miresului am fumat! Ca nu m-a oprit atunci, ba chiar a fost foarte fericit de achizitionarea pachetului! Evident, acu ca-s la munca, n-am nimic. N-am fumat, nu simt nevoia, nu nimic. Da' cand ajung acasa... nu mai promit nimic. :)))) Cred ca maine iar bag un reload la ziua 1 si iar nu fumez la munca si iar si iar si iar... :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Oleacă de off-topic :D

    Nu știu dacă ți-am mai zis, dar mă dor ochii de la fundalul ăsta excesiv de negru și scrisul excesiv de alb. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei, si asta e un progres, sa nu fumezi la munca. :)) Desi sunt sigur ca daca chiar iti impui sa o raresti cu fumatul intr-un final vei si reusi. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Pavel Si pe mine! Schimbam tema ca nu se mai poate. Imi place asta actuala, da' imi fug randurile cand citesc. :))) Deci schimbare sa fie!

    @ Bogdan Stiu ca pot si stiu ca ar fi foarte usor mai ales ca da, acu nu fumez la munca deloc, deci in principiu ar trebui sa fie si mai usor. Problema era ca inainte se fuma in birou si fumam toti 3 - eu si colegii - si acasa idem. Fumeaza toata lumea. De-aia incerc sa il trag si pe Mires odata cu mine ca macar una dintre influentele rele de acasa sa dispara. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. E, ui așa mai poate citit omul în liniște un articol întreg. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Aveam nevoie de un branci ca io dormeam in nepasarea si indiferenta mea. :))) Mercic frumos! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template