Comments

sâmbătă, septembrie 18, 2010

Iar weekend

Posted by at 13:09 Read our previous post
Aseara au venit nasii in vizita. Am ras, am mai discutat amanunte despre nunta - azi ar trebui sa mergem pana la Biserica unde va avea loc slujba pentru nunta ca s-o si vedem si ca sa-l cunoastem si pe popa; nu stiu daca o sa apucam sa mergem - am mancat floricele, am ascultat muzica de acu 100 de ani - incluzand melodii ale unor formatii ca Gaz pe Foc, Body & Soul si John Seacada - am jucat table... Mi-am ales buchetu' pentru nunta, ca tot veni vorba despre. Iote-l!



Acu Miresu' e plecat la sor'sa, asa ca eu ma bag sa ma joc Amazing Adventures. Si sa si downloadez doua filme: unu' recomandat de Pavel si unu' de nasa. 

Real time update:
- sor'mea se duce in cautare de cadouri; pun pariu ca se intoarce cu ceva luat pentru ea
- mama se duce cu ea
- frate'miu citeste articole pe net despre Steaua - Liverpool

Weekend placut in continuare!

6 comentarii:

  1. Încă mai citește despre Steaua - Liverpool? E mai stelist ca mine să-nțeleg? :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E deosebit buchetul, probabil as fi facut o alegere asemanatoare ;))
    Ai grija ce faci singura acasa...:P
    Weekend placut si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. fratele tau stelist....deja imi placi :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Pavel si Mihai Imi cer scuze sa va dezmagesc, dar atat fratele cat si eu si intreaga familie suntem dinamovisti si am tot fost de cand ma stiu. Cu toate acestea, atunci cand o echipa de-a noastra are meci cu una straina, bineinteles ca mi-as dori sa castige romanii. Totusi, nu suntem cine stie ce suporteri infocati. Eu cel putin sunt atat de fana ca nici nu stiu cine-i antrenor la Dinamo si daca ma puneti sa zic vreun jucator deja am dat-o fizica cuantica. :)))

    @ Medi Ma bucur ca-ti place!! Tocmai imi zicea Colega ca si ei ii place. I-a placut si nasei. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mă bucur că sunteți dinamoviști. Voi ați arătat că nu duceți deloc lipsă de răbdare. Că de când vă tot pregătiți de Liga Campionilor a albit tata. : ))

    Ți-l zic pe Moți, cel mai paralel fundaș din câți există. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Si-acu te-as intreba cu ce se mananca Liga Campionilor ca sa intelegi mai bine ce fel de suporter sunt io. :))) Nu pot sa fac diferenta intre toate campionatele astea, desi numele imi sunt cunoscute. Nu stiu care unde pentru ce joaca. Prea complicate trebile astea pentru mine, domne. Meciu' sa fie frumos, seminte sa fie de spart, goluri sa fie date ca altfel mi se pare ca ma uit degeaba la un meci si cam asta e... :D
    Moti sa traiasca! Ca acu il stiu. :))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template