Comments

joi, septembrie 16, 2010

Cum incep ziua

Posted by at 12:27 Read our previous post
De obicei cand ajung la munca sunt cheauna de somn. Chiar daca vin cu muzica in urechi si mai si fredonez uneori in metrou ca nu-mi dau seama ... Imi dau seama abia cand vad ca se uita lumea ciudat la mine ca vorbesc intr-o limba mai putin cunoscuta. 99% din melodiile (de pe telefon ca ipodu' e scump) pe care le ascult in drum spre munca sunt, evident, in japoneza. Mai sunt cateva in engleza, cateva in coreana si una in romana. Asta-i un alt motv pentru care Colegu' ma trecuse "Cichicean" in blogrollu' lui. Acu 100 de ani cand posta si el.

In fine, ziceam ca "uneori" ajung la munca cheauna. Alteori, imi incep ziua in forta. Ca si azi. Am ajuns, am dat drumu' la calculatoare (chiar daca in mod legal n-am voie, pentru ca trebuie sa fac treaba asta in prezenta "sefei la prize" aka Colega) si-apoi m-am apucat de facut curat la Imparatie in birou si de dat cu mopu' pe scari. Nu de alta, da' sa demonstrez ca-s buna de maritat...

Si-apoi am dat iama prin blogurile pe care le citesc zilnic. Imi place sa-mi incep ziua cu posturile Colegei. O declar oficial cea mai amuzanta bloggerita ever. O fi vreo leapsa cu asa ceva? ... In timp ce ma tavaleam de ras cu covorasele ei scumpe cat covoru' lu' Alladin, ce scoate la imprimanta? Reteta aia cu stupu' de miere al Monicai Tatoiu. Chiar n-a glumit. Chiar era serioasa aici!

Aseara cand postam pozele cu acadeaua si ziceam acolo la Real time update ca erau stirile PRO TV, Miresu' era preocupat sa vada daca zice si de crima ce-a avut loc la 2 strazi de locuinta noastra. Nu intelegeam ce zice. M-a speriat mai ales din cauza ca, in drumul meu spre munca, strabat straduta respectiva zilnic, de la un cap la celalalt. Azi am ajuns cu bine la munca. Daca voi disparea subit, sa stiti ca n-am mai scapat din mainile criminalului. Soarta cruda...

Bun. Acu sa trecem la cautarea unui job de weekend. Criza isi spune cuvantu' si la fel si nunta. Mai ca-mi vine s-o las balta, zau asa! Eh si daca stiti ceva joburi de weekend -  ca banuiesc ca in cursu' saptamanii dupa 6 seara gasesc doar stripperita sau ceva variatiuni pe tema asta - orice, mai putin videochat ca am tot gasit anunturi d'astea, aruncati o vorba si pe la mine.

13 comentarii:

  1. daca-ti iei doua servicii, ma iei si pe mine bodyguard, ca ai sa ai bani si-o sa starnesti invidii. am oarece talent pentru treaba asta, am un fizic dubios, am si porniri rautacioase(cand eram mic scoteam limba la oamenii mari). hm, ce zici?

    RăspundețiȘtergere
  2. Zic ca suna bine. N-ai avea cine stie ce treaba de facut ca bodyguard al meu, doar sa ma duci dimineata la munca si cam atat. Ca seara ma ia Miresu' de la munca. :D Da' te-as plati asa cum trebuie, nu cum fac astia de dau bani cu taraita. :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. poi, daca vrei, pot sa-l rezolv si pe Miresu'...sa vina sa te ia numai cand vrei tu!
    PS M-am sucit, nu vreau sa te mai pazesc, ca vazui pe postarea ta ca pe mine nu ma citesti ! :-p

    RăspundețiȘtergere
  4. Naaa... Miresu' tocmai ca vine sa ma ia si pentru ca asa vreau io si pentru ca trece pe langa locul meu de munca atunci cand se intoarce el de la al lui. :D

    Cum adica nu te citesc?? Te citesc zilnic! Toate blogurile din blogroll le verific si citesc zilnic. Mai putin alea cu jocurile pe care intru cand ma plictisesc la munca. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. "Mai putin alea cu jocurile pe care intru cand ma plictisesc la munca"
    Pai... frumos asa mai fatho? Dupa ce ca stau si privesc "interzis" la poze cu acadele "nesimtite" in asteptarea pozelor de la Moeciu... tragand concluzia (vazand acadeaua din postul trecut) ca voi aveti nervi de otel si rabdare de fier iar Imparatia invers: are rabdare de otel si rabdare de fier daca "suporta" sa va vada lipaind de la ora 9 la 17 la acadele prin birou constient fiind ca eficienta muncii este "ZERO"... atentia fiind focusata pe "gigantul curcubeu hipnozator" acum ce vad??? recunosti ca.... te plictisesti si in afara de lipait acadele... mai ai timp si de bloguri cu jocuri!!!! Pai ia pune "matalutza" mana pe memoristick si uploadeaza poze cu peisaje mumoase nu mai bate barbunca aiurea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Io jur ca am facut ceva de te-am pornit intr-o asemenea masura impotriva mea. Ce-am facuuut?? :))))
    Pai unele persoane vroiau pozele cu acadeaua, alte persoane vroiau pozele de la Moeciu, asadar m-am hotarat sa le iau pe rand in ordinea promisiunilor. Asa ca am postat prima data pozele cu acadeaua. Imparatia ... nu-mi aduc aminte sa fi stat vreodata de la 9 la 18 (!!!) in birou... Deci nu, n-are probleme cu nervii sau rabdarea.
    Uneori imi termin treaba relativ rapid si ... ce sa fac si io? Bag un joc d'ala cu descoperirea diferentelor in timp ce colegii baga un sah online. Ca acu spre exemplu. Numai ca acu io sunt in cautare de joburi part time. :)))
    Diseara cand ajung acasa, bag si pozele cu peisajele alea mumoase. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. "Io jur ca am facut ceva de te-a...."
    =)) =)) auzisem o vb de "Bucale" canva: ma jur... cu mana pe c... (vezi tu rima ;) sau intreaba colega ;) )
    asa ca... tu cum te juri?
    De facut... dap, ai facut: esti vinovata ptr ca... imi esti "draga", sub alte forme decat cele intelese de miresu' ;))
    Ce ai mai facut? pai... captat atentia... impiedicatul constant de tine (prin alte parti... cu balti si peste... "eu am avertizat de dependentza dar..." ) ... relatezi destul de bine incat sa astept si un "next"...
    in rest? e vina mea: memoria nu arde la mine si tin minte "promisiunile" altora, in spetza... pozele Moeciu =))
    Ps: trebuie totusi sa te si "urecheasca" cineva... NU? pai nu vezi ca nimeni nu o face?

    RăspundețiȘtergere
  8. Io ma jur doar asa... de fantezie. Fara alte continuari. :))))
    Daca asa te iei de mine ca-ti sunt draga, apai imi imaginez ce mi-ai fi facut daca nu-ti eram! Ma ingrozesc numai gandindu-ma la varianta asta. :)))
    Imi cer umil scuze ca te fac sa te impiedici de mine la tot pasu', da' ce sa fac? Am devenit dependenta... Daca mai si reusesc diseara sa intru pe chat acolo pai nici c-ai sa mai scapi de mine. Chiar si daca n-am sa pot, tot ai sa stii ca va veghez din umbra ca ascult ce se vorbeste acolo si urmaresc ce se scrie la chat. :D Ma simt onorata ca modul meu de a relata de face sa astepti si-un next. :D
    Pai asta era si ideea! Sa nu ma recheasca nimeni! Nimeni adica... adica pronumele negativ nimeni, nu tu! :))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca stai bine (a se citi foarte bine) cu engleza iti recomand eu ceva ce poti face de acasa (se castiga undeva cam la 1.000 RON pe luna pentru un program de 20 de ore pe saptamana deci un part time). :)

    Daca te intereseaza ai mailul / numarul de telefon. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Voi face matanii in fata ta pentru restu' vietii! Iti trimit mail! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. nu mai glumi cu lasatul balta al nuntii ca poate te ajunge si ramai fata batrana:))
    un job...nasol, la mine se fac restructurari, de acum inainte am de ce sa ma stresez, ce-o fi o fi, toate au un final, intr-un final :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu scap io de Mires asa usor. Nunta se face orice-ar fi. :)))
    Un job de weekend, sau de acasa sau ceva asa... Am cautat de mi-au sarit capacele si 99% din anunturi sunt cu videochat. Ce naiba??? Am gasit doar vreo 4 - 5 anunturi care mi s-au parut normale si la care evident mai aplicasera nspe mii de oameni. :)) Eh... om trai si-om vedea. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template