Comments

miercuri, septembrie 29, 2010

Cauta in geanta si spune!

Posted by at 14:23 Read our previous post
Un fel de leapsa care mi s-a parut interesanta si care leapsa a fost initiata de Veverita. Intrebarea ar fi: ce se gaseste in geanta ta? Deja e cunoscut faptul ca femeile au intotdeauna o groaza de lucruri (din care o buna bucata nefolositoare) in genti, indiferent de capacitatea respectivelor genti. In cazul meu e exact la fel. Si ca sa ma intelegeti, trebuie sa enumar ce poate fi gasit in geanta mea...
- portofel - pe care il tot deschid mereu in speranta ca poate cresc niste bani peste noapte
- telefon - de care n-am cum sa ma despart ca tre' sa ma sune Globu' sa dea ordine sa i se faca treaba
- chei - multe chei cu multe brelocuri
- castile pentru telefon ca sa ascult muzica dimineata in drum spre munca. Dupa cum spuneam eu intr-un alt post,  ascult muzica la telefon.
- cartela de metrou - viata mea depinde de asta.
Eh, pe astea le folosesc foaarte des. Tot ce urmeaza... nu stiu exact ce cauta in geanta mea, dar totusi exista.
- o gentuta cu tot felu' de farduri pe care le folosesc o data-n Paste. Ma machiez destul de rar si destul de putin incat sa nu necesite tot maldaru' ala de produse. Da' chestia e ca imi place cum arata...
- intr-un alt buzunar trebuie sa tin vreo 3 - 4 glossuri pe care le folosesc mereu. Dimineata. Dureaza 5 minute sa-l mananc de pe buze...
- niste monede. Habar n-am cum se face, da' intotdeauna se gasesc monede in geanta mea. Cand primesc rest de la magazin monede, le arunc pur si simplu in geanta si... acolo raman.
- mai nou, tin in geanta bratara primita cado de la Colega de cand a venit din concediu. Si-acu Colega ar incepe sa tipe la mine ca "de ce n-o port". Pai sa explic: cand mi-a adus-o si am pus-o la mana, tot o agatam de haine si intr-un final cadea de tot. Mi-e teama c-o pierd! Si nu vreau s-o pierd, mai ales ca e de la mana dreapta a lu' Barbosu' (adica de la Papa, adica de la Vatican). Si nici acasa nu vroiam s-o tin. Vroiam s-o tin cu mine. Si-asa ca o tin in geanta.
- pixuri - neaparat trebuie sa am cel putin un pix in geanta. Am un fix cu treaba asta.

Si cam asa... Interesant ar fi sa preia Colega leapsa asta si sa spuna ea ce are in geanta. I-ar trebui un blog special doar pentru asta. Incepuse ea la un moment dat sa spuna ca tine in geanta niste capace norocoase de pixuri.... Oricum, orice fata citeste postu' asta, preluati leapsa!

7 comentarii:

  1. Buzunarele se pun? eu am in permanenta 3 maldare de chei cu juma de metru de lant la ele, doua telefoane la care habar n'am ce numar am si dou'j de generatii de boabe de porumb de diferite varste pe care niciodata nu apuc sa ma folosesc la pescuit =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pun si buzunarele. Tii boabe de porumb cu care te duci la pescuit in buzunare?? :)))) La asta clar nu ma asteptam. Stiam eu ca-ti place la pescuit, da' in halu' asta... :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu-i adevărat, Bărbosu nu e de la Vatican, adică Papa nu are titulatura de Bărbosu ci iștea ortodocși. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai nuuu! Am zis io acolo ca e de la mana dreapta a Barbosului. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. E chiar tare faza asta cu femeile. Îşi iau ditamai paporniţa după ele. Când imi iau maşină o să aleg una cu portbagaj încăpător pentru...geanta prietenei mele. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place, am o gramada de boabe gaurite sau nu, albe, rosii, galbene,uscate sau d'astea crude.plec la garla si le las in pantaloni acasa.recordul il detine o montura cu 3 boabe care au fost spalate cu pantaloni cu tot de vreo 3 sau 4 ori =))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Dorel He he! Asta da! Masina trebuie sa aiba portbagaju' foarte incapator si nu numai din cauza gentii femeii, ci si din cauza ca femeia are ca activitate principala shoppingu'. :)))

    @ Lost Uwaaaa! Incredibil! :))) Tatal Miresului e pescar infocat. Nu lasa mai mult de 2 saptamani sa treaca fara sa mearga la peste. Sunt curioasa daca si el face la fel... :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template