Comments

joi, septembrie 09, 2010

Am promis

Posted by at 23:51 Read our previous post

Am promis ca postez pozele cu birou' meu asa cum l-am gasit cand am venit din concediu si biroul Colegei cand a venit ea din concediu... ca tot sunt treaza si sunt in fata calculatorului si ascult emisiunea lui Lost.

Birou' meu:


Astea erau dedicatiile. In caz ca nu se intelege foarte bine, scrie asa: "De la haifanfan cu drag" si "Si de la micutzocecurai cu patos".


Din cauza pasiunii mele pentru cultura japoneza, Colegu' mi-a scris aici "Cichicean". Care n-are nicio legatura cu Japonia, Colegule!!!

Buuun. Si acu birou' Colegei care e fix langa al meu. In prima poza postata se vede un piculet din el.


Mesajul despre care vorbeam in posturile trecute: "The Glob is watching".


Eh si cam asa... Ne-am cam chinuit, da' a meritat.
S-a terminat si emisiunea lui Lost, am ras cu lacrimi cu "perchingurile" si fantomele lui SS (nu e vorba de SS = sefu' meu, Imparatia) si acu gata. Ma bag la somn.
Noapte buna.

42 de comentarii:

  1. Doamne ce imaginatie bolnava puteti sa aveti si voi... eu cred ca ma crizam maxim daca gaseam asa ceva la mine pe birou. :P

    RăspundețiȘtergere
  2. moamaaa, ce-mi place ca aveti ordine pe birou !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dar stiu ca esti iubita rau ! :)))) Unde lucrezi, draga mea?

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Bogdan Naaaa ... din contra! Avand in vedere faptul ca iti ia ceva timp sa strangi toate foicelele si foitele alea, nu poate sa insemne decat reducerea timpului de munca, nu? :))) Oricum trebuia sa ne intampinam revenirea din concediu cum se cuvine. Nu mai tin minte exact de ce nu i-am facut si lu' Colegu'. Mi se pare ca vinerea dinaintea intoarcerii lui, a stat sefu' cu noi in birou toata ziua si n-am mai apucat sa facem nimic... :D

    @ Capca Nu-i asa? Suntem definitia ordinii si curateniei la locul de munca. Suntem niste angajati exemplari. :))))

    @ DanBrasov Ne iubim la nebunie aci! :))) Lucrez la o firma de transporturi... alea care mai exista in Romania... :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. He he! Trebuie sa ne mai si destindem, nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Șeful ăla al vostru cred că nu vă persecutează destul. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba daaaa! De ce crezi ca suntem asa tacaniti? :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Vreau si eu sa lucrez cu voi :D =))))) (Tzushka here)

    RăspundețiȘtergere
  9. Noi te asteptam!! Promit ca nu trebuie sa stai cu telefonu' pe sus gen statuia libertatii. :))))))

    RăspundețiȘtergere
  10. =))=))=))=)) unde trebuie sa trimit CV-ul. si-asa-s somera din Mai. prinde bine =))
    (si acu ma doare mana...)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce CV? Vii direct! In momentu' de fata tastez cu o singura mana pentru ca in cealalta am o ditamai acadeaua. A venit un sofer si ne-a adus acadele imense. :)))) I-am facut poza. O s-o postez diseara sa vezi cata acadeaua!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Vin direct??? Super!!!! =))))
    Ce viata, unii tin telefoane si altii acadele :((

    RăspundețiȘtergere
  13. Lasa ca amandoua situatiile sunt comice. :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Daaa...dar nu la fel de dureroase =))

    RăspundețiȘtergere
  15. Stimata d-ra va rog sa-mi lasati perchingul in pace ca acu trimit o fantoma sa va viziteze=)))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Tzu Sa stii ca a devenit dureros si la mine. Ma doare mana ca e ditamai hardughia de acadea! Si sunt lipicioasa pe toata fata ca evident nu-mi folosesc doar gura ca sa mananc. :))))

    @ Whisper Mama mama cat am putut sa rad cu perchingurile!!! Si problema era ca eu ascultam la casti si cand m-a bufnit rasu' asa din senin am speriat pe toata lumea. :))))) Si cu fantomele... aoleo cu fantomele! Io cred in fantome si sunt fantome la sefu' in birou. :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Citesc... privesc... ma amuz...
    In general... o ducetzi bine la scarbici, atmosfera pe masura... frumos biroul tau dupa concediu... dar observ ca NU AVETI PIC DE CREATIVITATE :p....
    pai "fratilor"... era vorba totusi de Glob... trebuia facut ceva special.... nu raspuns cu aceeasi moneda inspirandute din patania proprie, trebuia facut ceva mai mult... din ce in ce mai mult... pina la asa nivel incat... sa iti fie frica sa te intorci din concediu!
    Uite eu ce as fi facut (ca sugestie de viitor, si ptr colegii fara concediu prestat. ps: pacat caci Colegu' te citeste =)) )
    Deci.... eu in locul vostru.... SCOTEAM BIROUL DEFINITIV AFARA... avand in vedere ca Inaltimea observ ca va tolereaza glumitzele la munca atat timp cat exista eficienta ;)
    Eu scoteam biroul afara, il ascundeam, il desfiintam cu tot ceea ce era pe el in el legat de el, chiar rearanjam putin mobilierul dar in asa fel incat sa se faca vizibila LIPSA lui...
    Si ma comportam normal la venirea Globului, chiar impasibil sau putin surprins ceva gen: Vaaai draga... credeam ca nu o sa ne mai vizitezi deloc!!!
    de aici urmeaza discutia:
    ??? cum sa va vizitez?
    - Pai... nu te'a sunat sefu'??? (asa putin in dilema)
    - Nu.. de ce sa ma sune?
    - Pai... nush cum sa iti zicem... POSTUL TAU E DESFIINTAT DE 2 SAPTAMANI... seful personal ti-a aruncat chiar si biroul...
    ... Pai frate.... =)) atunci sa vezi "fatza si privire de GLOB".... :)) :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Andera-atunci te mai asteptam pe Lynx,e garantata distractia ;) ...prima oara am citit ca sefu ar fi fantoma :))...chemati echipa de la ghostbusters sa va ajute =)))

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Carbonaru Te asteptam si pe tine! Voie buna si sotii. Mai si nitica munca din cand in cand. Acu a venit sefu' si ne-a adus shaorma sa mancam, de-aia a durat atat sa raspund. :)))

    @ Nimeni Stai asa ca ai incurcat borcanele. :D Primele poze sunt cu birou' meu cand am venit din concediu, iar celelalte sunt cu biroul Colegei cand a venit ea din concediu. Globu' are birou separat de noi. :D E o entitate speciala. Daca vrei, cauta la arhiva la luna trecuta "Caracterizarea personajelor" ca acolo sunt trecuti toti. :D In plus, daca tu reusesti sa scoti hardughia aia de birou pe usa, io te pup pe ambii obraji si frunte. Birou' ala e cat jumate din incapere! :))) Nu se vede foarte bine in poze, da' crede-ma pe cuvant. :D Noi, fiind "toti, Doamne si toti trei" aici in birou (io, Colegu si Colega) si in birou' celalalt Globu' si mai e Sefu'. :D Deci nici cu desfiintatu' postului nu merge pentru ca suntem... hmm... cum sa zic... ceva mai apropiati decat ar fi in mod normal un sef cu un angajat. :D Si Colegu' si Colega citesc. Numa' Globu' nu stie ca ar cam face spume. :))))))

    @ Whisper In mod sigur mai vin pe Lynx! Da' ma enerveaza ca nu inteleg de ce nu pot sa intru pe chat acolo... :( Am adaugat io id de mess la mine da' nu am inteles exact care e ala bun. Deci am bagat 2 id-uri de mess. Inca nu s-a concretizat niciunu' deci e foarte posibil sa le fi gresit io pe amandoua. Mai incerc. :))) Sefu' a atras fantomele la el in birou. :D

    RăspundețiȘtergere
  20. transporturi zici? he,he,he, ai pus-o, io-s gabor la transporturi !ia da matalutza boletinu'(nush de ce, asa am vazut io, ca mereu gaboru-ti cere boletinul!

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu, nu, domn' politist! Jur ca am carnet de mai bine de 3 ani si am condus de maxim 5 ori. Nu ma bag la volan. Mi-e frica. Deci domn' politist, sa traiti, jur ca nu facui nimic! :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Sugestii:
    - fa o rubrica de recent comm sau post ;) (asa urmareste lumea noutatile, ai vazut "chatul" de pe blog de la ... cineva)
    - o autentificare cu adresa mess sau un nick permanet... (satul sa tot completez nickul mereu)
    - scoate "chestia" aia cu cuvinte nesanatoase care apare la re...ras... rasconfirmarea unui comentariu... ca sa dau un comm... tre sa il confirm de 3 ori ;))
    - pe chat la Linx intri simplu si usor: dupa ce apasi pe casutza "intra pe chat" :P:P:P o sa iti apara alta fereastra cu un player si neste' reguli
    ai optiunea de a alege intre Light applet si Full applet in functie de "posibilitatile" compului din dotare....
    - apoi ai 3 casute de completat :P
    Nick la alegere (ce te taie capul... cu conditia sa nu fie inregistrat de altul mai bezmetic ca tine)
    Password ... in cazul nickului inregistrat.. ;)
    un cod de confirmare asa cum este si pe blogul tau... chestia aia care "confirma" ca suntem umani =))
    in rest... trebuie sa ai Java instalat in comp... Flash playerul, de preferat sa fie si ala dupa versiunea 10... asta ptr a putea vedea si fereastra live a radioului.... cam atat... cred :-??
    Revenind la commentul meu... am inteles din prima ordinea pozelor (citisem povestioara intr-un post de al tau precedent)
    sugestia era generala si mai ales DE VIITOR... gandind "logic" trage si "morala" : colegei i-ai facut confetti... colegul citeste blogul.... cui ai mai putea face faza spusa de mine? Globului!!!! de asta faceam referire strict la ea!
    - si ultima... nu "gasesc" un buton de home sau refresh la blogu' tau ( la medicina de ex.... fuge dupa mine pe toate paginile indiferent cat de lungi sunt ele... botonu' cu pricina sta cuminte in stanga mea si ... rabdator asteapta sa ma plictisesc... ptr a'l utiliza ;)
    si acum.... sa incep cu rerasconfirmari... la: Postati 1 una bucata commentariu... (ai vazut ce "frumos" iti spune in alta parte... frate... tasteaza mai incet ca' te prinde radaru'???? )

    RăspundețiȘtergere
  23. Andera ce id de mess ai bagat mai?:)) unde? astia ti-au dat un link gresit? sau vroiau sa te pacaleasca sa-ti fure id-ul :)):P

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Nimeni Am o rubrica de recent comments in bara din dreapta acolo unde scrie "Uite ce zice lumea". Cu recent posts m-am gandit ca arhiva e de ajuns avand in vedere faptul ca e organizata simplu si dragut, da' pot sa bag si widgetu' ala ca e loc. :D
    Habar nu am cum sa scot treaba aia cu cuvintele pentru ras rasconfirmare si habar n-am cum sa bag o autentificare d'aia cu mail. O sa incerc sa ma documentez da' mi-e ca iar fac vreo nefacuta. La un moment dat scosesem feedu' ala, nu stiu cum am reusit da' m-a luat la rost conducerea de pe ToateBlogurile. :)))
    Pe chat la lynx dadeam acolo sa intru pe chat, ma punea sa bag nume si d'ala de confirmare si-apoi imi zicea ca nu putea sa rezolve hostu' sau ceva de genu' si imi zicea ca e disconnected de la server. Deci... ma depasesc problemele astea. Da' il pun pe Mires sa rezolve. E viata lui sa-l pun sa faca chestii d'astea. :D Jur ca io nu ma priceeeeeeppppp!!! Si cu aia si cu aia si cu aia... mai ca-mi vine sa-l dau la garla pe blog ca a ajuns sa-mi scoata peri albi si m-a mai si prins sefu' acu 5 minute incercand sa raspund aci cand ar fi trebuit sa muncesc. :))
    Pai io de unde sa stiu ca ai inteles ca m-ai indus in eroare cu asta: "pai "fratilor"... era vorba totusi de Glob... trebuia facut ceva special.." D'asta am zis clar ca ai inteles gresit. :D

    @Tzu Pai id de mess e scris si acolo pe pagina de net langa chat unde e contactu' sau ceva in genu'. Si l-am bagat pe ala si apoi il tot auzeam pe SS ca zicea un alt id si l-am bagat si pe ala. Si degeaba. :)))

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Nimeni Am scos aia cu rasconfirmarea cu cuvinte. Tot e ceva pentru mine... :D

    RăspundețiȘtergere
  26. =))=))=)) Nimeni ia fata usor ca ai ametit-o!! Nu stiam de ce se plange saraca...
    draga mea, uite aici intri direct pe chat. bagi nick-ul si codul de jos si gata:

    http://www.radiolynx.ro/extra/chat_applet/popup.php

    RăspundețiȘtergere
  27. Pai acolo am intrat. Am bagat nick si codu' ala si uite ce-mi zice:
    Looking up your hostname...
    [17:33:42] (notice) irc.radiolynx.ro: *** Couldn't resolve your hostname; using your IP address instead
    [17:33:43] Closing Link: andera[92.81.31.253] (Password mismatch)

    :( Nu tine cu mine...

    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  28. Proba... =)) la "ras-ras..."
    am observat si eu gafa: mentionasem la inceput de Glob fiind cu gandul la ea cu painea graham in gura... nu am putut sa mi-o scot din creer de asta eram fixat =))
    Am vazut rubrica cu "lumea zice"..... dupa ce derulez cam 5 metri de pagina in jos ;) (te-ai prins?)
    La chat au fost ceva "probleme" ptr ca se fac schimbari... ideea de baza era ca nu trebuie ID sau adresa asa cum zice si tzu.... doar un nick- dar cred ca deja ai inteles asta, ps: azi ai sanse sa reincerci... urmeaza seri captivante...
    Blogu'... nu il da la garla... cin' dreacu ne mai zice de miresu' de fantoame si de Gloabe??? Tanti cu popoul mic??? nu cred.... nu are stilul tau (la scris ma refer) ;) Peace!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. aha.... pai ai bagat un nick care EXISTA IN ARHIVA SI ESTE INREGISTRAT.... asta iti spusesem mai sus.... incearca alt nick....
    de exemplu.... nu poti intra cu Nimeni.... Tzu.... Lost... etc... exista deja inregistrate.... asta zicea ss cu alt id: alt nick.... baga Zambilica Viorea de ex.... ala cu siguranta nu il are nimeni.... dar... la Linx totul e posibil =))
    Tzu.... vezi ca nu "ma dau" doct? incercam sa ... help :P

    RăspundețiȘtergere
  30. Inseamna ca ti-o imaginezi perfect pe Glob sau Gloaba ca-i mai zicem si asa uneori. :D
    O sa le rearanjez io... Da' cel mai probabil de saptamana aviatoare ca acu n-o sa am cand. :D
    Uite ca tocmai i-am zis mai sus nitel lui Tzu ce-mi zice cand incerc sa intru. Nu ma lasa. ma simt ceva gen outcast. :)))))
    Pai bagasi frica in mine, nene Nimeni! Io de povestit, povestesc, da' nu ma pune sa intru in matele programelor astora sa le fac autopsii ca mi se face rau instant si prefer varianta usoara: sa dau cadavru' Medicinistei. :))))

    RăspundețiȘtergere
  31. Eu ştiam că se spune "fetiţo-ce-cur-ai" (şi se spune repede şi înseamnă în chineză fată... sau domnişoară ceva aşa...) Aici obsev că ai mult de lucru la şcoală... eu aş fi trimis mesaje care se autodistrug pe net... :))) ca să te scap de grija de a mai face curat... :) Spor! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. of doamne, tocmai la tine trebuie sa dea ghioarle d-astea =))=))=)) daca iti spun sa cureti cache-ul la browser ma injuri...=)) asa ca iti spun asa: inainte sa te conectezi...apasa butonul ala cu FULL APPLET ca sa nu iti mai dea eroare :D

    RăspundețiȘtergere
  33. Cred k a avut o revenire din concediu super... Chiar daca a trebuit sa stea apoi sa stranga toate hartiutele acelea de pe birou...

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Nimeni Ahaaaam. O sa incerc sa bag un alt nick. Sper sa mearga! Multumeeesc! :D

    @ Florentin Merge si cu "fetito" si cu "micuto", inseamna acelasi lucru in chineza. :))) Curatenia de dupa nu ne lasa sa uitam ce s-a intamplat, dar merge si cu mesajele. Buna idee! :D

    @ Tzu Nu te injur io, ma injuri tu pe mine cu treaba aia. :))) Habar n-am ce inseamna! O sa incerc si cum mi-a spus Nimeni, sa bag un alt nick si sper sa fie din cauza asta. Cu Full Applet am incercat ca am apasat pe toate butoanele alea acolo si am incercat sa ma inregistrez. :))) Mai incerc!

    @ Marius Clar a avut un soc cand si-a vazut birou' astfel impodobit, da' a zis ca se astepta la ceva mai grav. Si noi ne gandisem sa nu exageram... Dar vom sti sa exageram la anu'. :D

    RăspundețiȘtergere
  35. Andera, erorile alea mai apar cateodata...daca e ce cred eu. Intreaba un "expert" de p-acolo cum se curata cache-ul si o sa fie bine :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Aoleooo sper sa fie doar vorba despre un alt nick si atat ca altfel... prevad un viitor sumbru. :D

    RăspundețiȘtergere
  37. bre, da de ce te'ai ras de emisiunea mea? perkingu e in trend acu', doamne, sunt inconjurat de brute

    RăspundețiȘtergere
  38. :))) M-am ras intr-un sens bun. Merge? :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Ce te mai iubesc ai tai colegi.... :D

    RăspundețiȘtergere
  40. La nebunie! Da iubirea pe dinafara; a refulat si a iesit ce am pozat acolo. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template