Comments

marți, august 31, 2010

Cine nu are batrani... vand eu!!!!

Posted by at 10:10 Read our previous post
Trebuia de ceva timp sa scriu despre treaba asta si acu deja nu mai suport. Asadar sa discutam despre batrani. Respect oamenii in varsta pentru ca asa m-a invatat mama. Le tin usa cand ies din lift sau din scara, le cedez locu' in metrou, le car sacose si ii ajut sa traverseze strada. Totusi, daca le arat respectu' asta, nu inseamna ca pe unii nu i-as exploda din cauza nervilor pe care reusesc sa mi-i faca. Pai unde naiba te mananca sa te trezesti in fiecare zi la ora cand populatia activa a Bucurestiului se grabeste sa ajunga la locurile de munca, iar tu bantui ca bezmeticu' cu viteza melcului turbat pe stradute care nu permit depasirea persoanelor din cauza trotuarului lat de juma' de metru? Cum te trezesti tu la aceeasi ora sa-ti scoti la plimbare cei doi caini Collie pe care ii lasi in mijlocu' trotuarului in timp ce tu iti faci cumparaturile si stai la taclale cu vanzatorii ambulanti care mai ocupa si ei o buna bucata din respectivul trotuar? Ceva mai drastic, babe care refuza sa recunoasca faptul ca nu mai au 20 de ani (ci undeva de 3 ori mai mult, dar ele probabil spun ca asta inseamna sa fii de 3 ori femeie) si isi vopsesc podoaba capilara (ce-a mai ramas din ea) in mov si poarta decoltee sifonate si apoi apar la Pro TV mai mult ranjind decat bazaind ca au fost violate, "maica"!

Asadar, care nu aveti batrani, ii vand eu pe toti de pe Iancului si stradutele care dau in Pantelimon.

4 comentarii:

  1. mda... pe de-o parte ai dreptate, pe de alta... trebuie să fii înţelegătoare. de ce? simplu: bătrânii de care vorbeşti poate că au anumite boli care nu le permit să iasă ziua la 12:00 sau când e soarele dogorâtor pe cer! ca să nu li se întâmple să îi găsim pe stradă... şi se trezesc şi ei mai devreme...
    că sunt şi unii care vor să pară mai tineri decât e cazul... atunci asta este... îţi zic eu că de la o anumită vârstă începi să-ţi dai seama... şi vrei şi tu să te bururi de cât ţi-a mai rămas. Ştii... poate ai să ajungi şi tu acolo şi o să vezi că la fel te vor privi cei tineri. Şi eu la fel privesc lucrurile, dar apoi încerc să înţeleg de ce?... şi am zis că pnă la urmă nu am niciun drept să-i iau omul dreptul de a zi fericit... nu e viaţa mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt intelegatoare in fiecare zi. Nu le spun nimic, nu ma schimonosesc si-mi dau ochii peste cap cand se opresc in mijlocu' drumului si incurca vizibil circulatia, dar ei vor sa se uite in vitrina brutariei, nu ma uit urat, nu... nu nimic. Nu-mi permit, tocmai din cauza respectului de care spuneam. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa si fiu de acord cu ce fac. In ceea ce priveste ora la care se trezesc sa iasa, Doamne fereste, n-am zis sa iasa pe arsita, dar oricine stie ca in principiu intre orele 6 - 8 dimineata lumea pleaca la munca, corect? Pai de la 9 pana la 12 sau cand incepe sa arda soarele mai tare au tot timpu' sa-si faca cumparaturile, sa mearga la farmacie sau pur si simplu sa-si faca promenada. Cu siguranta eu la 60 de ani nu voi avea parul mov. Asta o spun cu mana pe inima si jur ca in acel moment o sa te caut si o sa-ti arat o poza. :)) Ce zic eu, nu-s lucruri exagerate, ba din contra. Ei sunt cei care exagereaza si profita de repsectu' ala de care se bucura din partea majoritatii oamenilor normali. Traim intr-o comunitate, nu solitari in jungla. Mai trebuie sa ne si adaptam in functie de societate. Ca vrei sa fii nonconformist, asta e altceva. Dar jur ca nu vad nimic nonconformist la o sexagenara mova in cap si cu "sosetele" la vedere. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. OK, am înțeles mesajul... știu cum e să stea în cale ta un bătrân când te grăbești să treci. Eu spuneam numai că și noi vom fi și cu siguranță să știi că vor fi tineri nemulțumiți și atunci. Dacă nu ai bani și nu-ți pui un nepot să-ți facă el cumpărăturile (contra cost - țigări și pufuleți cu surprize).

    Spor1! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Eh... Sa apuc io sa ma vad la 60 de ani... Ce-o sa fac atunci si cum o sa fiu atunci habar n-am. Stiu doar cum sunt acum si ce cred acum. Si acum visez ca la 60 de ani o sa fiu ca Madonna si n-o sa incurc pe nimeni pe strada si o sa am personal calificat care sa-mi faca cumparaturile. :)))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template