Comments

luni, august 30, 2010

Caracterizarea personajelor

Posted by at 14:24 Read our previous post

Asa cum am promis, in acest post voi da lamuriri in privinta personajelor ce se vor regasi in posturile mele in mod constant. Pentru ca sunt o modesta si o draguta si pentru ca sunt personajul principal in tot ceea ce cuprinde blogu' asta, ma voi mentiona pe mine prima. Nu e nevoie de caracterizari aici, iar poza cred ca inca mai exista undeva in bara din dreapta posturilor.

Miresu' - aka viitoru' sot, cel lipsit de interes pentru nunta ce va urma, in acelasi timp el fiind cel care m-a fortat sa fac nunta la anu'. Poate o sa fac un post special si cu treaba asta. E destul de interesanta povestea... Poza cu miresu':


Imparatia - aka sefu', patronu', sefu' suprem (ss), stresu', Dumnezeul nostru. Caracter asemanator cu al miresului avand in vedere faptul ca sunt in aceeasi zodie si au fiecare neveste in zodia varsator. Sef destul de paranoic si om bun, ceea ce nu-l face un patron bun, dar il face bun in ochii oamenilor buni. Restul profita, ca asa-s oamenii (majoritatea). La acest capitol trebuie sa adaugam sotia Imparatiei si copiii - Printul si Printesa (care nu vor avea parte de sectiune speciala). Poza cu Imparatia:

Colegu' si Colega - exact asa cum suna: colegii de munca si de birou si de suferinta, fiecare cu blogurile lor (desi Colegu' refuza cu stoicism sa mai bage un post indiferent de insistentele noastre): blogu' Colegei si blogu' Colegului. Colega are si ea nunta la anu'. Colegu' refuza. Poza cu colegii:


Globu' - probabil cel mai interesant personaj al povestirilor. Are birou separat si reprezinta oaia neagra a locului de munca. Angajata in functia de "responsabil cu vaietele" si "expert pupincurist", depune de departe cel mai mare efort in a asigura toate informatiile necesare Imparatiei pentru a merge treaba ca pe roate si pentru a ne pune noua (mie si colegilor) bete in roate. Din pacate poza cu Globul nu poate fi suportata de interfata acestui blog datorita marimii, greutatii si stralucirii sus numitului Glob, asa ca am recurs la urmatoarea modalitate:


As pastra acest post primul, adica sa-l inghet acolo si restul posturilor sa curga mai departe dedesubtul acestuia. Stiu ca reusisem sa fac treaba asta pe wordpress, da' aici habar n-am. Cine se stie cu cunostinte si cu a shitload of patience sa-mi explice, v-as fi recunoscatoare.

A! N-am mai apucat sa postez vineri pentru ca, evident, Imparatia a stat pe capu' nostru tot timpu'... Acu ca s-a intors Colega din concediu, ma asteptam sa fie mai relax, dar... ma asteptam degeaba.

Am ordine de la Imparatie ce trebuiesc indeplinite in cel mai scurt timp si biroul meu incepe sa fie acoperit cu hartoage. Asadar, voi reveni mai tarziu. Tineti aproape!

7 comentarii:

  1. Interesante caracterizari , eu am zis ca-s fanul povestirilor voastre .. astept continuarile

    RăspundețiȘtergere
  2. În sfârșit știu și eu care-i treaba cu personajele.

    Pe când o carte? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cris-Mary Multumesc frumos! Continuari tot vor veni pentru ca nu exista zi in care sa nu se intample ceva pe domeniul Imparatiei. :D

    @ Pavel Uwa! O carte! Hmmm... Da, probabil ar merge, numai ca as prefera sa fie scrisa de Colega. Ea poate scrie si cel mai banal lucru intr-o nota comica. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. deci...scriitoare din mine zice ca zilele astea am o nota de tristete si neimplinire spirituala datorata returnarii din concediu...si as avea de adaugat la descrierea mea sumara de altfel ca-s superba, desteapta si absolut naucitor de amuzanta...colegul este opusul meu :))

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa mai avem o saptamana la sfarsitu' anului. Eeeee? Tot e ceva.
    Iti multumesc pentru completarea caracterizarilor. Nu gaseam cuvintele potrivite. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Yep yep! Varsator de sfarsit de ianuarie. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template