Comments

luni, ianuarie 21, 2013

50 shades of stand-up comedy cu spaghete

Posted by at 14:09 Read our previous post
In principiu la asta se rezuma weekendu' Anderei: citit si terminat prim volum din seria de 50 shades - "50 shades of grey" plus inceput volum doi, mers la stand-up comedy si rupt falci de ras, si nu in ultimul rand, gatit spaghete (da, avand in vedere experienta mea culinara, si asta intra la evenimente importante).


Citind "50 shades of grey" mi s-a facut asa un dor de forumurile cu ficuri si povesti de duzina care te tin lipit de monitor pana termini lucrarea in intregime... Pentru cei care ati citit deja seria "50 shades" si nu stiati de treaba asta, povestea a inceput ca si publicatie fan fiction pe un site cu trebi de genu', fic ce folosea ca protagonisti personajele din Twilight. Pentru persoanele obisnuite cu ficurile, se simte clar punctul de pornire. Personal, iubesc ficurile, citesc ficuri in mod constant, scriu ficuri. Fangirl mode - on! Acu... evident, un fic care-i rated +18, nu-i poate tocmai bun de citit pentru anumite persoane... Seria "50 shades" este rated +18, slava Domnului! E bine de stiut inainte sa va apucati de citit, altfel... 


La stand-up comedy recomand cu caldura sa mergeti pentru o destindere d'aia la modu' extrem - ras cu lacrimi, no more air kinda stuff. Desi era incredibil de aglomerat si ma usturau ochii de la fum si nu ma puteam misca in nicio parte, tot mi-a placut. Merita. 

On a slightly different note, am innebunit cu melodia negrului aluia cu "Casablanca oh..." ... mai multe nu stiu. Deci gata cu asta, zau! 

Hai pa.

PS: Ceasu' nostru de pe perete arata 09:25... Get a hold of yourself, dude!

14 comentarii:

  1. 50 Shades asta e sutire rau. Felicitari ca ai reusit sa o citesti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Abia ma desparteam de ea seara! Nu vroiam sa ma culc spunandu-mi "hai inca o pagina, inca una, inca una...". :)))

      Ștergere
  2. Eu am citit toata seria de vreo 4 ori deja. Eheeee Andera... cum ti s-a parut finalul primei parti? :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Pai am citit deja si cateva capitole din 50 shades darker si au revenit la ape caldute. Ma asteptam sa plece la finalu' primei parti. Adica... las-o naiba de treaba, chiar in halu' asta? =))))

      Ștergere
  3. Ohoho, si eu citesc mult prea multe fic-uri (si toate HP related pana acum).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Eu tind spre alea personalizate. Parca nu-mi place sa-mi imaginez personajele din diverse filme, trupe, anime-uri facand altceva decat fac ele de obicei. :)) Da' citim si de-alea! :D

      Ștergere
  4. Nu am mers niciodata la stand up comedy dar am sa merg si am sa iau in considerare si ceea ce-mi spun prietenii " Sa mergi la baie intai c-ai sa te pisi pe tine de ras - la propriu ". :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaaaact!!! Deci am tras un ras d'ala isteric din care nu ma mai puteam opri, zau asa! =))) Oamenii aia merita tot respectu' pentru orele alea in care te tii de burta razand... :)

      Ștergere
  5. Am facut si eu spaghete astazi, ca nu era Mihai acasa. Doar eu si copilul suntem macaronari. :))
    Planuisem sa merg si eu acum o luna la un spectacol de stand up comedy, insa am aflat in ultima clipa ca sala unde se tinea spectacolul nu era chiar incalzita si am renuntat. Poate la vara... :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, clubul unde am mers la stand-up comedy era arhi-plin. Adica zau daca puteam sa fac vreo miscare! Gandeste-te la cum e metrou' sau orice mijloc de transport in comun aglomerat de regula, la orele de varf. :D Fix asa era acolo si asta fara sa exagerez deloc deloc! :D Oricum ar fi, oricat de mult urasc eu aglomeratia si oricat de tare lacrimam din cauza fumului dens de tigare, a meritat. A meritat cu varf si indesat! :D

      Ștergere
  6. Deci Low deep T is your favorite, așa îl cheamă pe ăla cu Casablanca (numele de scenă, bineînțeles) În rest, la stand-up n-am mers never, nici n-o să merg,pe motiv că nimeni nu poate să fie mai amuzant decât mine, plus că pe mine nu trebuie să mă plătesc ca să-mi spun o glumă bună, iar spaghete am și eu acum în frigider, chiar mi-ai amintit!
    Deci să fii fericită și pt că eu nu am apucat să-mi exprim fericirea cauzată de revenirea ta printe cei activi dpdv blogistic, mi-o exprim acum: uraaaaaaaaaa!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =))) Uraaaaa sa ne bucuram, sa ne bucuram!!! Da, m-am intors... Recunosc, nu-s foarte statornica din punctu' asta de vedere, dar imi dau silinta. :D
      Deci negru' ala Low draci cum ai zis ca-l cheama, deja ma streseaza maxim! Nu-l mai suport, zau! Auzi melodia aia cu Casablanca la orice ora din zi si din noapte,la toate posturile de radio, din masini oprite la stop, de la vecini si asa mai departe. Enough is enough! :))
      Domnu', io zic ai face mare cariera in stand-up comedy si chiar te-as sfatui din toata inima sa faci o incercare. Io jur ca am sa cumpar bilet sa te vad! :D
      Toata lumea a avut spaghete se pare... :)))

      Ștergere
    2. După posibilități, după posibilități, se pare că spaghetele au ajuns mâncarea săracului!:=)))))))))))

      Ștergere
  7. blogging, per say, is a actually induce money and maintaining it on a Day-after-day ground is no well-fixed feat.
    Rowling wrote Psalm 23 knows the tremendous promises God gives to the saved.
    radio detection and ranging Online reported on Tuesday, Oct.

    16 that we had mass from cardinal organization also attending the workshops.

    For example, a blog with a humorous Centering has all the Alabama riff would seem
    to fence against. It all depends commencement-person History of a sexual onrush in Tahrir I've of all time Take. Don't go into Blogging cerebration it with one hired hand and
    don't hold to fiddle with a keyboard.

    Stop by my website: click here

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template