Comments

luni, noiembrie 22, 2010

eTraduceri.net - Traducerile autorizate si importanta lor

Posted by at 14:08 Read our previous post
Pentru a putea intelege importanta unor traduceri autorizate, trebuie mai intai sa avem o definitie clara a lor. Asadar, traducerile autorizate sunt acele traduceri realizate de catre un traducator autorizat, persoana ce a obtinut in urma unor examinari sau a studiilor, o autorizatie de traducator de la Ministerul Justitiei sau Ministerul Culturii.                                 Exista foarte multe situatii in care este necesara o traducere autorizata, doua dintre cele mai cunoscute fiind: un loc nou de munca inafara tarii si - un subiect ceva mai trist - contestarea amenzilor primite pe teritoriile altor tari.                                                                                          Din ce in ce mai multi oameni se hotarasc sa paraseasca tara in speranta gasirii unui loc de munca mai bun, iar  studiile si experienta in domeniul in care activeaza ii fac sa fie increzatori. Un lucru fara de care tote cautarile si toate planurile pentru o viata mai buna ar putea da gres, este cu siguranta traducerea autorizata a tuturor documentelor necesare si a diplomelor de studii. eTraduceri.net va poate scapa de aceasta grija cu o promptitudine de neegalat, acesta fiind, din punctul meu de vedere, avantajul principal, insa nu singurul: aveti certitudinea ca apelati la profesionisti, preturile sunt mai mult decat acceptabile, iar gama de limbi straine in si din care puteti obtine traducerile autorizate este variata. Totodata, de cele mai multe ori respectivele traduceri necesita si legalizarea la notariat, lucru pe care de asemenea il puteti lasa in seama echipei eTraduceri.net

Cea de-a doua situatie amintita - contestarea amenzilor primite pe teritoriile altor tari - este una cu care eu, cel putin, ma confrunt in mod constant la locul de munca. In astfel de momente promptitudinea serviciilor de traduceri autorizate si legalizate este cruciala. O intarziere de cateva ore poate duce la pierderea oricarei sperante ca respectivul caz sa fie rezolvat. 

Pe langa aceste servicii, puteti apela la eTraduceri.net si in cazurile obtinerii de apostilari si supralegalizari ale documentelor originale si ale traducerilor legalizate, colationarilor si serviciilor de interpretariat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template