Comments

marți, aprilie 24, 2012

RCA Ieftin

Posted by at 09:00 Read our previous post
Povesteam eu martea trecuta despre accidentul in care am fost implicati pe drum inapoi de la Sarata Monteoru. Abia acum, la o saptamana de la intamplare, imi vin in cap diverse detalii pe care la momentul respectiv le-am ignorat complet. 

Imi amintesc clar cu cata stapanire de sine al meu sot a tras pe dreapta, a scos actele, asigurarea RCA, formularul de constatare amiabila, cum s-au trecut in revista pagubele, s-au schimbat date de contact... De aici au pornit toate analizele si discutiile cu privire la asigurari in general si RCA in special. 

In momentul in care cauti sa inchei o astfel de asigurare, elementele ce stau la baza luarii unei decizii finale sunt: pret si calitatea serviciilor oferite. Un RCA Ieftin, incheiat online, din confortul casei tale, fara sa fie nevoie de niciun fel de deplasare din partea ta; in momentul in care comanda este confirmata telefonic de catre un operator, vei primi in cateva minute polita pe email iar livrarea originalului se va face in 24 - 48 de ore prin curierat rapid. Intre timp, pentru a face dovada incheierii asigurarii RCA, poate fi folosita copia primita pe email. Absolut toate costurile sunt afisate in momentul efectuarii calculatiei, iar la finalizarea comenzii poti opta pentru una dintre modalitatile de plata: la livrare sau prin ordin de plata.

In plus fata de avantajele deja mentionate, o echipa de profesionisti iti stau la dispozitie in cazul in care se intampla sa-ti ratacesti asigurarea RCA. Trebuie sa ai dovada ca ti-ai incheiat asigurarea, dupa care completezi un formular pentru a le da de stire despre intamplarea neprevazuta, iar de restul se vor ocupa ei! 

Ieftin, simplu de obtinut, eficienta, promptitudine, calitate, experienta, seriozitate, profesionalism. Aceasta este reteta succesului in obtinerea RCA-ului ideal. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template